![]() |
gelme ihtimali mi alma ihtimali mi tam olarak... |
Ze Roberto'ya yıllık 2.5 milyon euro verilecek diye haberler çıktı.Eğer böyle birşeyler olursa ne olacağını söyleyeyim.Ze Roberto koşa koşa Katar'a geliyormuş gibi gelir bizim enayi takımımıza.İstanbul'da gezer tozar.1 yıl turist gibi dolaşır.Biz de ona villa tutarız,altına en iyi otomobili çekeriz.Sonra 1 sene sonra bu Ze Roberto'yu nasıl çıkarırız elimizden diye kara kara düşünürüz.Bu yıldızcı zihniyet popülist zihniyet bizde değişmedikçe bize hep hüsran hep hüsran arkadaşlar. |
Eğer evet dediği doğru ise süper olur valla 11 Z E R O B E R T O |
Ze Roberto Türkiye gibi müslüman bir ülkeye gelmez........Türkiye ye liginin kalitesinin yanısıra dini duyguları işine karıştırabilir.... Not: Ze roberto dini duyguları çok yüksek, koyu bir hristiyan.....Benim yeteneğim İsa'dan gelir tarzı bir sözü vardı....... |
Alıntı:
|
yönetim nolur alın şu adamı ya pls pls pls çok faydalı olcakkkk |
bnce ze cok para daha ucuza ii bir adam alsak bobo da oldugu gibi genc olsun enazından satınca para kazana bilecegimiz birisi ze robertoyu alırsak satamayız yine zarar ederiz yanlandı artık takımın mali durumları zaten cok kotu yakında gs den beter oluruz bole gidersek baskan yoneticiligi limedigi gibi transferide bilmiyor ve olan beşiktaşın paralarına oluyor bu yonetim acilen degişmeli subatta baska yonetimle devam etmeliyiz. |
biz gençlerbirliğiyiz ya.satmak için alalım adamları.ihtiyaç da neymiş. |
Alıntı:
2.5 milyon euro nerede 1.2 milyon dolar nerede??? |
Arkadaşlar Son Dakika Beşiktaş Gerçekten Ze Roberto Ya Teklifte Bulunmuş Ze Robertodan Gelecek Haberi Bekliyor Yönetim Ancak Arkadaşim 2,5 Milyon Euro Istemiştir Diyor Hadi Hayirlisi Inşallah Iş Olur |
Türkiye`de Saat: 02:15 . |