![]() |
ya allah aşkına kleberson varken ona sormak varken niye alexe sorsun alex biz de mi oynuyoda?bence biraz sallamış gibi en iyi referans alacagı adam kleberson dur ... |
ze roberto türkiyeden tek alex i aradı ve alexte sakın gelme dedi ondan mı vazgeçti ya saçmalamayın allah aşkına ya bir kere türkiyede oynayan ve menajerinin türkiye ile söyledikleri önemlidir ayrıca türkiyede en az 10 tane g.amerikalı futbolcu var bence hepsi ile görüşüyordur bu haber saçmalık ! |
sağ kanada serdar kurtuluşu koy bence süper ortala açar çok iyi oynuyor ssağ kanatta sol kanadada ze alınırsa zaten ezeriz ! |
ze ze arkadaşlar biraz gercekci olursak bu adam gelmez.ama benim gibi sizinde hayalleriniz süslüyo gelmesi.zenit in 14 milyon euro reddeden adam beşiktasta ne işi var.yani anlayacagımız bu adam paraya doymuş. |
ze rusyaya gitmeyeceğini daha önce açıkladı bence yönetim iyi referanslar alıp giderse bu iş olur hatta türkiye tarihinin transferi olur ! |
iyi fikir ama YaTTaRa problemli olduğu için düşünülmüyor olabilir... |
Ya bu Ailton gitmeden bize ne Ze ne de yumuşak ge gelebilir. Ne olacak bu adam ya atsan atılmıyor satsan alan yok... |
Düsünmesi bile icimi kaynatiyor.... Sagda Yattara Solda Ze Roberto...ah ulan ah... Ama uykudan uyanalim arkadaslar....Ne Ze Roberto nede Yattara gelecektir.... Ey yönetim...acilen bu Problemlere cözüm üret...ve cumartesi ye kadar yüzümüzü güldür...:confused: |
matador senin orta sahada savunma yapan bir adam olmalı.Senin bu kadroda zaten savunma kötü her maç 3 gol yeriz.Bu kadro ile Ersun Yanal başarılı olur belki ama Tigana bu kadar dispilinsiz bir kadro istemez.Bence Gustavo Nery,bir savunma alsınlar yeter. |
Ulan şu Ze Roberto gitse biryerede kurtulsak.Ligler başlamış adam hala paralı kulüp arıyor.Böyle adamdan fayda yok bize. |
bu hafta alm da baslıo daha neyı beklıo bu adam, Gİtsin de bi kulube bitsin bu haberler.. |
"Sizi kandırmışlar Ze Roberto gelmez" Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaşlı dostları aracılığıyla siyah-beyazlı yönetimi Ze Roberto konusunda uyardı. Geçen cumartesi günü ünlü isimlerin uğrak yeri olan Papermoon Restoran'da kendisine yakın Beşiktaşlı isimlerle biraraya gelen Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın transferi için çabaladığı Brezilyalı yıldız konusunda ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile arası açık olan ve bir çok kez Demirören'in eleştiri bombardımanına aynı şekilde karşılık veren Yıldınm'ın, bu kez ezeli rakiplerini yanlış yapmamaları konusunda uyardığı ortaya çıktı. Etiler'deki mekanda lafı Brezilya'nın önemli isimlerinden Ze Roberto'ya getiren F.Bahçe Başkanı "Beşiktaş'tan önce biz de Ze Roberto ile ilgilendik. Hatta yıllık 4 milyon Euro verdik. Adam teklife hiçbir karşılık vermedi ve kabul etmedi" diye konuştu http://img54.imageshack.us/img54/701...irim010or6.jpg 'Ruslar 14 milyon verdi' Bu konuda Beşiktaşlılar'a uyanda bulunan Yıldırım şöyle devam etti: "Zenit Kulübü bu oyuncuya 3 yıl için 14 milyon Euro verdi. Onu bile kabul etmedi, düşünün artık, İspanya diye tutturmuş. Türkiye'ye gelme olasılığı sıfır. Açık konuşacağım, menajerler Beşiktaş'ı kandırıyor. Bunlara kanmasınlar. Türk futbolunun bir yerlere gelmesi için bazı şeylere dur demeli." Umudu kestiler Bu gelişmelerden sonra Ze Roberto'yu çok isteyen siyah-beyazlı yönetim de Brezilyalı oyuncudan umudu kesti. Öte yandan, Beşiktaş'ın Almanya'da görüştüğü menajerin de Ze Roberto'nun gerçek menajerinin olmadığı ve bu duruma başkan Demirören'in çok sinirlendiği ifade edildi. 08.08.2006 Kod: http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=29768 |
Alıntı:
|
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0808121330.jpgKRİZİN ADI YATTARA! Teknik direktör Lazaroni, bir geleneği bozmadı ve bordo-mavililerin önceki hocaları gibi Yattara'yı ligin ilk maçında yanında oturttu. Gineli yıldızın yedek soyundurulması ise hem yönetim hem de taraftarın tepkisine neden oldu. Kimilerine göre Marcelinho'nun gelmesi, Yattara'yı küstürdü. Perşembe günü yapılan antrenmanda Lazaroni'nin, kendisi yedeklerle oynarken, Marcelinho'yu ayağının tozuyla as takıma almasına kızan Gineli futbolcunun, sakatlığını bahane ederek çalışmayı terk ettiği öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak'la 2.5 saat süren bir toplantı yapan Lazaroni'nin, futbolcusunu disiplinsiz hareketleri nedeniyle Albayrak'a şikayet ettiği öğrenildi. Başkan Albayrak'ın, İbrahim Yattara ile Apoel maçından sonra konuşarak kendisini uyaracağı ifade edildi. Ayrıca dün sabah yapılan idmanı mazeret göstermeden terk eden Fatih Akyel'e de Apoel maçından sonra ceza gelmesi bekleniyor KAYNAK: VATAN |
Azize kendi transferlerine baksin. 100.lerce oyuncu getirecekti hani??? kendi isine bak dansöz azize |
arkadaslar bakini yeri stoper sol taraf degil |
daraban güzel yazmis bakinin yerini |
Bu Saatten Sonra Ne Zero Gelir Nede Yattara Bunlar Sadece Hayal.... Artık Hayallerden Cıkalım Gerceklere Bakalım... |
Ya bırakın Allah aşkına ne Yattara'sı yaa.Bu kadar teknik direktör yedek bırakıyo.Onların hepsi salak bi siz akıllısınız di mi ?Herif sorunlu.Haftada 3 antreman yapmıyor.Bir de gece hayatı olan İstanbul'da neler yapar düşünün. Maçlarda zaten tek devre bazen 30 dakika oynuyor.O kadar kısa oynamasına rağmen orta çizginin gerisine geldiğini görmedim.Hele ki 4-3-1-2 oynayan yani 3 lü orta saha oynayan bir takımda her maçta Yattara'nın kanadından gol yersin.Böyle futbolculara yer yok artık.3 tane çalım atacak diye takımı bozmanın ne manası var ?? |
Alıntı:
Bence Yattara Aynı Youla İsine Benzer.... |
hayallerle yasamak guzeldir.... |
ya zero ile yattara gelsin. ligin en çok gol atan yakımı oluruz iddia ediorum. arkadaşlar yediğimizden fazla atsak daha iyi bence.1-0 yenilioz bi kşi son çizgiye inip orta açamıo. fatih tekkeyi kral yapan adam yattara değilmiydi. ben göze hoş gelen futbol isterim. nery gibi defansif adamı alıpta anadolu takımları gibi oynamak daha mı iyi sizce. ben manisa maçında şaşırdım onlar bjk gibi biz manisa gibi oynadık. beşiktaş dediin gol için oynar. gol içinde yattara ve zero gibi adamlar gerekir. |
http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Kara Kartal Ze Roberto’ya rest çekti Ze Roberto transferinin bir türlü sonuç vermemesi, Beşiktaş’ın canını sıkmaya başlarken, yönetim Sambacı’ya cuma gününe kadar süre verdi 08.08.2006 http://img116.imageshack.us/img116/3956/ze0208eo7.jpg Uzun süredir bu futbolcuyu renklerine katmak isteyen ancak transferi gerçekleştiremeyen yöneticiler, Ze Roberto’ya son bir teklif götürüp, “Cuma gününe kadar senden yanıt bekliyoruz. Aksi taktirde bu iş biter” mesajını verdi. Brezilyalı oyuncu, İspanya, Yunanistan, Japonya ve Almanya’dan teklifler aldığını ileri sürerek Beşiktaş’ı uzun süredir oyalıyordu. Kartal, bu transfer gerçekleşmezse yedekte tuttuğu Gustavo Nery’i alacak. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=2&HaberID=407008 |
Alıntı:
issin..tekrarlıyorum... |
Alıntı:
|
Yattara Gole Gİdİlebİlecek En Kisa Yoldur |
kardeş iyi hoş sinirlisin herkes sinirli ama dikkat et forumdayız...küfürlü konuşma yasak... zaten silinmiş mesajın |
Alıntı:
|
a.k bız hıcbırını alamayız hayal kurmayı bırakalım ertık yavvvvvvvvvvvvvvvvv |
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla ne diyim.Senle bu konuda anlaşamayız biz.Futbola bakışımız çok farklı çünkü.İzmir'deki maçı biz kazandık diye hatırlıyorum bilmem yanlış mı hatırlıyorum.Adam gerçekten yetenekli çok da iyi çalım atıyor,iyi de orta yapıyor ama bunlar o adamı yıldız falan yapmaz bence.Bu dönemde futbolcular komple futbol oynuyor.Top çalıyor,savunmasına yardım ediyor,pres yapıyor.Yattara'nın oynadığı maçlarda Trabzon'un sağ kanattan kaç gol yediğiyle ve orta sahada oyundan nasıl düştüğüyle de biraz ilgilenirsen ne dediğimi daha iyi anlarsın.Eğer bu derece büyük bir adam olsaydı 90 dakika oynatılırdı diyorum ben de.Ayrıca Trabzon'u da bir yerlere taşırdı.Trabzon'un gole ihtiyacı olduğu ve zaten oyunu karşı sahaya yıktığı savunma yapması gerekmediği zamanlarda tabiki bu adam işe yarar.Bu da maçlarda 30 dakika falan olur işte.Senin gördüğün yetenekleri herkes görüyor ama bunca teknik direktör oynatmadıysa herhalde vardır bir bildikleri.Yattara 90 dakika falan çıkartamaz.30 dakika oynadığı maçta dahi dili dışarı çıkıp orta sahanın gerisine dönemeyen adam nasıl 90 dakika çıkaracak merak ettim.Ha bizdeki yabancıların topu bir Yattara etmez demişsin.Ben de sana diyorum ki benim Basel'de izlediğim Delgado 30 tane Yattara'yı cebinden çıkarır.Bu sene sonunda tekrar konuşalım,bakalım hangisi daha çok iş yapmış,hangisi takımına daha çok şey vermiş.Ayrıca alınmadım ama karşındaki adam bomboş bir adammış gibi konuşman üzücüydü. Hadi kal sağlıcakla.. |
krashnic arkadaşın dediği gibi yattara gole gitmenin en kısa koludur.Arkasında güçlü,savunma gücü yüksek bir bek olursa yani yattaranın durmadan geriye gelmesine gerek kalmassa önüne gelene tecavüz eder bu adam.3 maç ardarda oynamazmış oynatcak adam bulursun kardeşim sende.Bak zamanında sergende oynamıyoprdu 3 maç üstüste sinan engin-luce onu dize getirip kral yaptılarki,yattara da bu yetenekle kralın allahı olur.Tabi Ts bize verirmi,versebile ne kadara verir bilmem ama alınabilecek durumdaysa alacaksın kardeşim.Yattara gibi adamlar için riske girmeye değer,varsın sorunlu olsun sorunlu olmayan yıldızmı var.En büyük hayellerimden biridir yattarayı siyah-beyaz forma içinde görmek,bakalım hayırlısı artık... |
ne yattara'sından bahsediyorsunuz siz ya, adam dünyanın her takımında oynarmış, niye oynamıyor o zaman, trabzon'da niye takılı kalmış, ayrıca trabzonspor'un başına geçen bütün bütün teknik direktörler aptal da, bir siz mi akıllısınız? adamı sanki periyodik olarak izlediniz, 3 maç üst üste iyi oynayamıyor bu adam ya, sadece bazı maçlardan kesitler izleyerek gördüğünüz spektaküler hareketlere takılıyorsunuz... ayrıca sağ kanatta sorunumuz yok bizim, sol kanada iyi, istikrarlı bir oyuncu(kesinlikle ze roberto değil), takımın rayına oturmasını sağlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bizim ulkemizdeki kadar futbolcular sisirilmiyor zaten. Alexi neden Avrupadan bir kulup bile istemiyor, Fatih Tekke neden anca Zenite gitti daha iyi takim bulamadi, Tumer neden Avrupaya gidemedi de anca Fenerbahceye gitti, Anelka diye getirilen dunya yildizini niye elden cikartamiyor Fenerbahce? Bu ulkedeki hem takimlar hem oyuncular oldugundan buyuk gosteriliyor. Bizim ulkemizde ne dunya takimi var, ne dunya stari var, artik insanlar bazi seyleri anlasin. Yattara denen herif sayesinden Trabzon Anorthosis gibi aciz bir takima yenildi ve koca bir sezon! heba oldu bu adam sayesinde. Artik bu tur disiplinsiz, hem oyun anlaminda hem ozel hayat anlaminda, asla basarili olamaz. O kadar dunya yildizi yaptigimiz, herkesin videosuna bakip salyalarini akitarak dunya yildizi denen adam Muhammed Zidan neden Bremen gibi bir takimda bile tutunamadi, 'dunya yildizi' olmasina ragmen? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
besiktas sampiyon olsun..avrupada basarılı olsun..ama futbolcuları sorunun abidesi olsun..sorunsuz ama rezil bir takım olmayalım..ama bu sene umudum var..ve bu benim tek tesellim.. |
Alıntı:
Sorunsuz yildiz olur, ama bunlarin Turkiye'ye gelmesi zor. Biz anca yildizin bir alt klasi olan oyuncular(Delgado, Appiah, Alex) ya da sorunlu yildizlar(Hagi, Anelka, Ailton) aliriz. |
Türkiye`de Saat: 16:37 . |