![]() |
AĞlamak İstİyorum BaŞka BİŞey Deyİl |
umutlandırıp utandırmayıınnnnnnn |
ben hiç inandırmamıştım kendimi çünkü hiç bir yönetici çıkıp aldık demedi ve hiç bir haberdede kesin alındı yazmadı.kolay diil yani ze roberto dan bahsediyoruz istediği parayı verince bu sefer turkiyeye gelmemek için başka şeyler uyduruyolar |
tüh beee yazik olmuş... |
:( :( :( :( |
arkdaşlar m.aksu ve başkan yapacakları ve ze roberto ya gelen en iyi teklifi yaptılar tek engel ze robertonun ailesini ikna etmek kaldı onun için beklemedeyiz diyor m.aksu ! |
Yıldırım Demirören ve Murak Aksu, Almanya’dan net bir sonuç alamadan İstanbul’a döndü 2 Ağustos 2006 17:22 Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve 2. başkan Murat Aksu, son 3 gündür Almanya'da sürdürülen temaslardan net bir sonuç alamadan İstanbul'a döndü.Atatürk Havaalanı'nda moralleri bozuk görülen ve basın mensuplarına açıklama yapmadan geçen Siyah-Beyazlı yöneticilerin morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Daha sonra telefonla ulaştığımız Murat Aksu "Şu anda bekleme pozisyonundayız. Transfer yattı veya oldu diye bir şey söyleyemem" dedi. DHA |
bu gidişle daha çok bekleriz gibime geliyor... |
Şimdi bana tepki verenler olur ama çok da yıkılacak bir şey yok ortada.Ben de üzüldüm ama gerçekten yıllık 3 milyon Euro istiyorsa zaten gelmesin.Tekrardan takım gibi takım olma yoluna girmişken,takımda arkadaşlık oluşuyorken dengeleri bozmak anlamsız.Başarılı olmak için tek şart Ze Roberto değil.Fazla vakit kaybetmeden makul mantıklı bir takviye yapıp yola devam edilmeli ve bu olaya çok da takılmamak lazım.Mesela Nery alınabilir. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:33 . |