![]() |
kafam karisti herkes bisey dio ben konusmak istemiyorum baki ile toraman bu isi yapabileceklerine inansa tigana neden hal adam aliyor biraz düsünelim arkadaslar |
100 mesaj attim 3 te birini buraya attim fitil oldum |
Ze Gelecek Dertler Bitecekkk |
o kadar da umitlenmiştik bu transfer kesin yattı artık..bize yine cuk oturacajk birisi lazım sol tarafa bekliyoruzzzzz |
bence de gelecek |
Yarın Aksama KAdar Vakti Var geLdi geLdi geLmedi Bidaha geLmesin Abi.. Bıktım Ben Artık Uyuyamıyorum Geceleri.. Psikolojim Bozuldu Ya.. |
Ya delgado isine döndü bu yaaa..... artik bu isin suyu cikti ama bi son dakkika da gelebilir. delgadoya da demislerdi gelmiyor diye sonra geldi. neyse hayirlisi..... |
az önce lig tvdeki bjk muhabiri atakan kurt ze reborto nun ispanyadan gelen teklifleri düşündüğünü daha bu transferin bitmediğini ayrıca beşiktaş ın hem sorin hemde nery ile ilgili çalışmalara başladığını özellikle sorin konusunda ciddi çalışmalara başlandığını ve sorin in fiyatının da düştüğünü söyledi |
ya yeter artık lig başlıyacak alacaklarsa alsınlar ,ne olucaksa olsun artık |
sorin konusunda girişimlere başlanmış.haftaya basına malzeme çıktı.sorinide ısıtıp ısıtıp önümüze getirirler.sen bizim aklımızı koru yarabbim |
Türkiye`de Saat: 12:47 . |