![]() |
Alıntı:
|
biraz evvel ligtvde söylendi beşiktaş ze robertoya 3 gün süre vermiş 3 gün içersinde ya bizi seçecek yada ispanyolları. |
bence bizi sececek |
Ze Roberto'yu temsilen avukatı yarın İstanbul'a geliyor,bu şu demektir; Ze Roberto'nun gelmeye niyeti var, Beşiktaş'ın verdiği yüksek meblağın ciddiyetini öğrenmek istiyor... Evet yıldız futbolcu almak kolay değil... kaynak:art_of_football yani umut var inşallah biz kaparız art ında söylediği gibi yıldız almak kolay işi değil ! |
gelecekse gelsin artık sıkıldım gelecek gelmiyecek laflarından. papatya fallarına düşecez en sonunda. |
yıldıray abi merak etme 3 gün daha sabır kesin sonuç 3 gün içerisinde söylenecek ayrıca manisa maçında bir bakmışsın kleberson gibi olmuş :) Demirören Ze roberto artık BEŞİKTAŞ ta derse herkez şaşkına döner inşallah böyle bişey olur ! Herşeyin hayırlısı ! |
Sanki Besiktas gibi TakimTurkiye gibi ulke bulacak zaten yasinda gelmis oyna oyununu yasa kral gib gozun taraftar gorsun bak nouma ya adam artis oldu |
Arkadaslar, niye bu kadar der ediyorsunuz anlamadim. Yani bu adam senelerden beri bayern münich de oynuyor. Bence o kadar basarili degildi. Tamam, Tr yi sallar, ama Ailtona benzemesin. Dünyanin parasi. Anca Katarda bu kadar para alabilir..... Herseyin Hayirlisi |
Ben Ze Roberto nun geleceyini inaniyorum, bizim verdigimiz parayi kimse vermez buna. ilk macimizdan önce gele bilir bence |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:28 . |