![]() |
inşallah öledir yaa.nedir bu eziklerin turk futboluna verdiği zarar |
kardeş maç kaç kaç sölesene sabırsızkanıyorum hangi kanal veriyor lig tv de yokta pire tv de varmii hadi haber bekliyorum |
ben gene delirdim iyce ya fenerli gördümmü dayanamıyorum yolda yürürken zaden şimdi ilk önüme çıkanı deviricem falla cinlerim tepeme geliyo allahım sabırr |
:D :D :D haber geldi şu anda ze ritz carlton daymış |
kaynak amcamın oğlu orda garson |
macin yayinlanacagi saatte meshur bi program varmis yayinliyamiyorlarmis. ama fazla merak etme yarin bizim medyada yazar birisi ! örk : ismail Air |
sorin fırtınası daha kuvvetli ama olurmu bilmem ya bitsin şu transferler artık kafayı yicem gece son dakka haberini bekliyorum ne oldu ne olcak diye |
hhaaaaahaaaaaaaahaaaaa :mad: |
beyler bırakın bu geyikleri herif gelmiyecek işte ne alemi var obunu dedi şu bunu dedi olursa olur olmazsada çokta s.......de |
arkadaşlar ze roberto çok iyi bir oyuncu bu doğru ama yaşı 32 ve ufak bir operasyon geçirdiği için bir ayı aşkın süredir çalışamıyor, yani tekrar maç oynamaya başlaması yaklaşık 1-1.5 ayı bulur, bu yüzden avrupa'nın önde gelen takımları bu oyuncuyu almazlar, yani ze robrto bize kalır, ama iyi mi olur kötü mü o konuda tedirginim, çünkü bu tür herşeye doymuş oyuncular geldiklerinde maya tutarsa problem yok, ama takım kötü giderken katkı sağlayamazsa medyanın da eleştirileriyle ocak'ı görmezler, umarım herşey iyi olur... |
Türkiye`de Saat: 18:00 . |