![]() |
ze gelsede gelmesede bu sene şampiyonluk bizim gelirse bize avrupada baya yararı dokunur ama gelmesini isterim ama bence busaatten sonra biraz zor |
Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.Artık çıkarmasınlar bu adamı daha fazla tepemize.Fazla havalandı.Ze Roberto'ya yıllık 2.5 milyon euro Avrupa'da verecek bir takım çıksın benim adım Onur değil. |
Alıntı:
|
seni sevdik gönül verdik beşiktaş sevdamızdan ayıracak hiç bir bedel yok bu dünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz deliriyoruz oley oley oley |
seni sevdik gönül verdik beşiktaş sevdamızdan ayıracak hiç bir bedel yok bu dünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz deliriyoruz oley oley oley |
ulan bu ne ya herkes birbirine gider yapıyo yok delikanlıysan gel falan bu tür şeyler çok çirkin bence dışaran biri okusa (ezik,cincon vs.) bize kıçıyla gülerler birbirimize düşmeyelim üstelik matadorun da burada herkes gibi yazmaya hakkı vardır |
ona yazma dien yoktu sadece arkadaşın biri genl bi konuşma yaptı matadorda üzerine alındı yoksa aramızda böle bişi olmaz kendi kendimizinie düşelimki |
beyler hala ordamısınız geçti bitti |
matador haber varmı dostum rıtzdeki gorusmeden nezaman bellı olacak ne ise ne guce hıcbıseye bakamıyoruz aklımız aldı ne adammıs beee. Allah askına gercekten bı bılgı edıne yazsın suraya umıtsız yasanmaz ama bosuna umıtlenıyosak o da kotu enazından bıttı bu ıs der rahatlarız. stress oldum be. |
valla ses sedaya yok ulan herif ömrümüzden ömür götürdü herif gelmeyince zaten alay konusu olduk millete yav gelsede görsün ezikler gaysliler |
Türkiye`de Saat: 12:23 . |