![]() |
yalan kim adı ne havalimanına gidip pass kontrole sorucam giriş yaptı mı ülkeye die yalan gazete uydurması brezilya tvsinde ropartaj vardı sordulara neryde dediki bjk tan güzel bi teklif aldım artık avrupada oynamak istiorum |
pascal89 sen diyosun bu transfer carsamba sonuclandi ve gelmiyo. abi o zaman adam avukatini gelmek istemiyosa niye yollasin ertesi gun |
sende fotomacin yazisina inaniyosun. ona bakarsan besiktas camoranesiyide alicakmis ama juventus birakmamis. |
avukat nerde gören var mı yalan bunlar avukat mavukat gelmedi |
Alıntı:
|
nerynin roportajiyla ilgili yazi orda |
link yollasana |
arkadslar bosuna birbirimiizi yemeyelim adamın durduk yere gelmez avukatı bi iş war bunda werdikleri sure yarın doluyo bence olacak inşş butun forum sitelerine giriyorum herkes bişiler diyor.ama suç burda yonetimin adam akıllı bilgi weren yok ama kimse bitti de demiyor bigun daha bekleyelim |
şimdi yazacaklarım başka bir BJK forumundan alıntıdır arkadaşlar.doğruluğunu bilmiyorum ZE ROBERTO 5 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ GÜNÜ GECE SAAT 02.00 İTİBARİYLA KARTAL OLDU.RESMİ İMZA TARİHİ BELLİ DEĞİL.VATANA MİLLETE BEŞİKTAŞIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.... |
yrn da biter bakarsın ze roberto dan haber yok |
Türkiye`de Saat: 14:53 . |