![]() |
bekliyoruz havaalanına ineceği günü........ |
Bence transfer tamam ama Ailton'un gitmesi bekleniyor |
walla kardes transfer tamam mamam değil adam gelmiyor karısına daha sözünü geçiremiyor ki kalksın türkiye ye gelsin herif boswerin gitsin artık ze yi ailton da paf takımla maçlara çıksın |
herif havaalına gelir ama ne zaman gelir onu kimse bilmiyor bide hangi havaalanına gelecek onu da kimse bilmiyor ispanya da madridin havaalanına gelir büyük ihtimal |
bungün ayı 5'i 15 gündür aynı haberke kalkıp aynı haberle kalkıyorum ve gübe şu cümlelerle başlıyorum (alışkanlık yarattı bende ) ze roberto gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek,gelecek, gelmiyecek, yarini sabirsızlıkla bekliyorum yarında aynı yazıyı yazacam :) |
sen dewam et kardes böle yatıp kalkmaya sonra kafayı yiyecen ya hayırlısı olur inşallah |
yok kosovali bana bişi olmaz bu sene alıştım ben |
Alıntı:
Geldim ?????????????? |
Hoşgeldin kardeş naber |
simdide pascal yok |
Türkiye`de Saat: 17:24 . |