![]() |
Soyunma Odasında Büyük Sevinç Soyunma odasında büyük sevinç Beşiktaşlı futbolcular, Galatasaray karşılaşması soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaşlı futbolcular, Commerzbank Arena Stadı'nın soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Futbolcular yöneticilerle birlikte zaferi kutladı. Başkan Demirören, soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Hepinizi alnınızdan öpüyorum. Bu sezon ligin tozunu attaracaksın. size inanıyorum" dedi. Futbolcular, Başkan Demirören'in sözlerine "şampiyon Beşiktaş" tezahuratıyla karşılık verdi. |
inanmışlık çok önemli. geçen sezonlarda bu gibi senaryolar yokyu. ama kenetlenme söz konusu galiba. bende yavaştan yavaştan şampiyonluk havasına girmeye başladım. hadi hayırlısı |
ewet izşallah ligin tozunu attıracagız |
Evet futbolcular cok ozverılı oynadilar kutluyorum.. Ligde aynısını beklıyoruz.. |
inşallah sezon sonuda gülen taraf biz oluruz |
Alıntı:
|
arkadaşlar size maçla ilgili eziklere nasıl korku saldığımız anlatayım.biz resmi bi kuruluş olan unibjknin kıbrıs ayağını oluşturuoruz unibjk-gau olarak.maçı da yönetim kurulu olarak birlikte izledik arkadaşlarla.eziklerinde burda o tarz bi kurumu var başkanı da arkadaşımız olduğu için o da geldi bizle maçı izledi.maç sonunda dediği tek lafı aynen aktarıyorum''bu sene işimiz çok zor bu beşiktaş bizim a...mıza s...r''umarım şampiyonluk için nerde olduğumuz konusunda yeterli olmuştu.kaçın ulennn alemin kralı gelio:) |
benim tek dilegim delgadonun takimda mutlu olmasi....su an ki görünüm o ki hic mutlu görünmüor..... |
inşallah dün akşamki maçtaki oyunun dahada hırslısını lig maçlarında sürekli olarak tekrarlarız. |
Türkiye`de Saat: 18:41 . |