![]() |
Bayrak Sov Bayrak şov Kartal’ın iki Brezilyalısı Nobre ve Kleberson, maç sonrası bayrak şov yaptılar 31 Temmuz 2006 10:03 Beşiktaş’ın iki Brezilyalı futbolcusu Marcio Nobre ile Kleberson dünkü maç sonrası kupa törenine Brezilya ve Türk bayraklarıyla çıktı. Kleberson büyük bir Türk bayrağını omuzlarına asarak kupa seramonisine katılırken, Nobre Brezilya bayrağıyla törende yer aldı. |
helal olsun KLEBERSON a bir Türk gibi sarmış Türk bayrağını..... |
vallahi benimde acaip hosuma gitti....vallah takima bi gecen sezon bakin bu sezon bakin...daglar kadar fark var..en azindan arkadaslik konusunda |
Helal olsun klebersona tebrik ederim adamı |
kleberson u seviyorum. umarım aynı bayrak gösterisini uefa kupasındaki başarılardan sonrada sergiler. |
kleberson kleberson oley oley oley |
Gerçekten çok hoş oldu Kle'nin gösterisi. .. ve bence show değil.. içten gelerek yaptığı bir hareketti.. helal olsun.! o da bizden biri olma yolunda..! sevgiler.. |
bravo klebe,türk bayrağına sarılması cidden takdire değerdi.. |
Abi Cok qururlandım yaa ): yemın ederım dun öyle gordum ya onları buqunde fotomac'da Gordum resmı gururlandım harıkalardı .. |
kle yi çok sewiodum segim katlandı. helal olsun adama. inşallah uefayı da alınca türk bayrağına sarılır çıkar seramoniye. |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |