![]() |
ben der iki gündür bu t shırt olayını düsünüyordum.. mutlak alacagım.. kim düsündüyse helal olsun.!! bu arada bir arkadas.. ( adını unuttum.. özür..) özel bir yazi ve tşört yaptırmış.. onun kompozisyonu da çok hoşuma gitti.. arkada BJK.... önde de "İlklerin takımı Beşiktasş.."" onu da çok tuttum.)) sevgiler. |
19.03 hehe süper |
Kupa tişörtleri yarın satışta BEŞİKTAŞLI futbolcuların Süper Kupa maçından sonra giydiği, büyük beğeni toplayan özel tişörtler yarın satışa çıkarılacak. Ön tarafında eskitme yazı ile "2006-2007 GELİYORUZ" yazan, sırt kısmında ise Süper Kupa sahibi Beşiktaş’ın unvanı ve kartallı logosunun yer aldığı tişörtler, 19.03 YTL’den BJK Store magazalarından satılacak. |
güzeL bi görüntüydü çok iddaLı inŞ sezon sonuna kdr iddaLı oLuruz |
beyler neden 19.03 yaw halen çözemedim ayrıca formalar süper...t-shorlarda ole ama forma daha kalıcı |
murat aksu ya helal adam transferle uğraşıyor t-shirtlerle uğraşıyor m.aksunun sürekli yönetimde kalmasını isterim ! |
t-shirt formadan guzel olmus iyi dusunmusler duydunuzmu gs lar yer ayirtmislar eglence icin (ne kadar eminlerse) yenilince iptal etmisler besiktasli futbolcular eglendiler ayni yerde |
güzel olmus:) |
açıkçası ben daha yaratıcı tasarımlar bekliyordum ama bu t-shırt de hoş... ne zaman türkiye kupası t-shırt mü giysem ezik takımın taraftarının suratının şekli değişiyor.... şimdi de bu t-shırt i giyelim...bakalım cinconların surat şekli ne olacak... .........GELİYORUZ............. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:19 . |