![]() |
bende fondaki müziğe takıldm ..anlm veremesmde komkti.. ayrıca neydi bu kızlar hep aynı kıyafetleri giymişler....acyp kavga ediorlr kenetlenince ayrılmıorlar.. bu videoyu da başkası koysaydı foruma çok şaşırırdm...=) palştğn içn saoL ... |
:D:D zuahauh..zoom yapan arkadaş hakkaten terbiyesizmiş..töbe töbe..cuma vakti:D |
koptuuum yhaaa :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
senin cinsLerin :D:D: ben hiç hiç bir zaman anLAma veremedim degmez benm icin kavgaya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kızların kavgaları beni hep cezbetmiştir... Oturur izlerim bu kadar keyifli birşey yok... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sımsıkı taş gibi sımsıkı tas gibi dimdik dimidk ermanı :D Sevez şansaLı sevcez şimdi şimdi :D |
:D:D:D:D Usame baba bize kıyak yapsanaaaaaaa Digitürkü bombalasanaaaaaaa |
manyak bunlar ya:D arkadaki müzikte harika olmuş ayrıca kavga ederken bile kolundan çantasını bırakmıyo:D kızları anlamak mümkün değil |
gsl müzik:D:D |
canlı sokak kavgası gerçi sokak kavgalarını genelde erkekler yapar ama neyse devir deişti:):):) |
Alıntı:
|
senin için kavga ettikleri muamma :D:D o kadar emin olma...:D:D hem fondaki müzik anlamsız hem de konusu ne olursa olsun kavga etmeleri yanlış... |
Alıntı:
hem fondaki müzik anlamsız hem de konusu ne olursa olsun kavga etmeleri yanlış.. |
ne o çok mu beğendin? :D:D... al senin olsun söz :D:D |
Alıntı:
cokmu beLi etttim begendimi :D ismini aLeme Rüsva eğLeme :D:D:D |
cevaba bak ya, gıcıksın sen gıcık!!!..... |
Hepinize bir soru,bu video yılbaşının ertesi günü çekilmiş ,ya da 31 Aralık ta..bilin bakalım nerden anladım..:D |
Alıntı:
:D:D:D:D:D:D:D |
sıyırmışlar bunlar yaa... |
bu kavgadan cok seye benzemiş neyse söylemiyorum:D:D ama bir gercek varsa gerizekalı bunlar:D |
Türkiye`de Saat: 01:01 . |