![]() |
Şimdi gerçek Kartal oldum !! Nobre; "Büyük oyuncu büyük maçlarda belli olur. Ben sözümü tuttum. Devamı gelecek". SüperKupa öncesi, "Süper besteler yaptım" diye objektiflerimize poz veren, G.Saray'a gol atacağını iddia eden Nobre sözünü tuttu. Brezilyalı yıldız, "Şimdi Beşiktaşlı oldum. F.Bahçe'ye de gol atacağım. İnönü bu sezon bayram yerine dönecek" dedi. "Büyük oyuncular, büyük maçlarda ortaya çıkar" diyen Marcio http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DNobre, Tigana'nın adaletli davrandığını, takımdaki arkadaşlığın süper olduğunu da sözlerine ekledi. |
daha olmadın nobre nezaman fenere kadıköyde yada inönüde gol atarsın ozman aramıza alırız seni nobre de nasıl beşiktaşlı olunacaığını bilio yaw :D:D |
daha olmadın nobre nezaman fenere kadıköyde yada inönüde gol atarsın ozman aramıza alırız seni nobre de nasıl beşiktaşlı olunacaığını bilio yaw :D:D __________________ |
nobre bana göre gol kralı olacak, içimden öyle geçiyor, yanılmam abi... |
KAdıköy de atsın golünü Tümer ş.sizinin önünde sus işareti yapsın yeminle BJK taraftarı da onu bağrına basmazsa ne olayım... |
Nobre başarılı olacak bizde kesin.Ama bunu transferde değil de futbol bölümüne taşıyalım.Mod arkadaşlara söylüyorum. |
Bana göre oldu ... ins gol kralı olur.. |
kadıkoyde ezıklere golunu atacaksın o zaman Besıktaslı olacaksın |
Alıntı:
|
Ze gelince en azindan ceza sahasina soldan orta yapan olacak! o zaman cosar bizim forvet |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |