![]() |
beşiktaş için takımımızı gene şampiyon ilan ettiler we gene hawaya soktular.tamam en büyük dileğimiz ezikbahcenin 100. yılında büyük beşikaşımızın şampiyon olması ama ben bu erken kanının takımımıza zarar wermesinden korkuyorum.dün delgado yu eleştirenler sper kupadan sonra süper topçu demeye başladı.arkadaşlar takımımız çok genç onları şimdiden şampiyonluk havasına sokma doğru değil bence.bize düşen büyük beşiktaşı şimdiden şampiyon ilan etmek değil,genç futbolculadan kurulu beşiktaşımıza sahip çıkmak we sonuna kadar desteklemektir. |
valla arkadaşım çok haklısın |
abi bu çocokları harcamamalıyız şampiyon olucaz die bi serdar kurtulus burak yılmaz delgado bobo gökhan gülec ibo akın......... heppsi birer yıldız adayı we bu yaslarına ragmen yıldızlar...iii günde kötü günde yenselerde yenilselerde bu cacuklara hep destek tam destek diorum ben.bu cocuklara cefamızı deil bjk taraftarının büyüklünü gösterelim vefasını gösterelim.ayrıca tüm dünyaya besiktasın gençlere nasıl sahip çıktıını gösterelim rakibe miz cincon 35 yasında hakanla oynarken bizim 17 yasında serdarla oynadıımızı bütün türkiye görsün |
Alıntı:
|
daha dün takımı yerden yere vuran arkadslarla tartısırken sımdı boyle topıcleri okumak sevındırıcı |
arkadaşlar takım iyi oynadı bunu gözardı etmemek lazım. şimdi takım için bu adamlar maçtan sonra yerde yere vursalardı acaba tepkimiz nasıl olurdu? |
bizim futbolcumuz öyle bir maçla havaya girecek futbolcu değil her maç çıkıp kartal gibi savaşacağız ve şampiyon olacağız.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takımı gaza getirmeye çalışıolar ama. tigana her şeyin iyisini bilodur. takımı iyi yönetecektir. |
Türkiye`de Saat: 16:51 . |