![]() |
Beşiktaş Için Bir Tik Arkadaşlar bir sitede taraftarlık anketi gözüme çarptı.Trabzonun bile gerisinde kalmışız.Bu kadar da olmaz yani.Hadi bakalım herkes oyunu kullansın. Hangi takımlıyız? [toplam 13014 oy] Tabii ki Fener... (5994) 46.06% Cimbomluyuz abi... (3185) 24.47% Ben var Bjk'li olmak... (1481) 11.38% Uyyyy da Tirabizon Uşağum. (2354) 18.09% Oy kullanmak için http://www.*****/bitmeyen_anket.htm adresini tıklayın bakalım.Şimdiden teşekkürler.Bu forumun üyeleri oy kullansa kısa sürede zirveye ulaşırız.:D |
ULen Bi Bikmadilar ANKET YAPMAKTAN!!! Besiktas Ulannn Carsi Ulannn |
bence ts ye oy atanlar fenerli eziklerdir.inadına Beşiktaş ulann |
bu ay gördüğüm 35. anket aklına gelen anket yapıyo.bunlar çakma anket. |
ben var bjk li olmak ne??? kızılderilimiyiz biz. |
biz beşiktaşlıyız bunun içinde bu ankete katılmamız gerekmez:) |
GEreksiz bi insanın sitesi kım takar orayi ya :D |
her ankette gücümüzümü ispatlayacağız zaten herkes biliyor bizim ne olduğumuzu |
alayına isyan..forza KARTAL.. |
girmeye bile tenezül etmem hem bizim taraftarımız az olsada umrumda değil az olsun öz olsun |
Merhaba, Arkadaşlar internet dünyasının son zamanlarda en popüler hit yakalama olaylarından biri olan anket olayına görüyorumki alet olmuşuz. bundan sonra forumumuzda düzenlenecek başliklar yada anketler güvenilir sitelerin anketleri olmadigi takdirde konular kitlenecektir. güvenelir sitelerden kastim hit endişesi olmayanlardir. lütfen gereksiz anketler ile topic kirliligi yaşatmayalim. Konu Kilitlenmiştir. |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |