![]() |
ii artık bızı kımse tutamaz o zaman |
Bende bu iş yattı diye biliom ama hayırlısı |
düşüncesi bile çok güzel. keşke olsa... |
İnönü Stadı UEFA'ya göre Avrupa'nın en güzel 9. bana göre 1.stadı.Bir de böyle bir proje gerçekleşirse tek stad olur.O boğaz o arkasındaki Yıldız Parkı dünyanın hiç bir yerinde bu kadar güzel bir konum olamaz stadyum için.Ama yıklınıca Beşiktaş nerede oynayacak maçlarını.Yoksa bölüm bölüm mü yıkacaklar.Bir ara Fener'de bayrak ile kapatmıştı inşaatı öyle oynamıştı. |
55.000 Beşiktaş taraftarıın olduğu bir stad.Of of.İstanbul gürültüden yıkılır beyler. |
hasan doğanın projesiydi.... |
Bunu sadece birisinden duymustumda inanmamistim izin cikmaz "nede olsa Tarihi biyer" diye sanmistim, ama simdi okudum ve inaniyorum yapilacagina. Insallah Balon haber gibi bisi degildirde en güzel stat bizim Besiktasimizin olur. Türkiye Milli takimida burada oynayacakmis ozaman tüm maclarini, nede olsa inönü stadinda Milli maclari Hic yenilmemistik.... Hadi bakalim hayirlisi..... |
bana gore bu proje gec bıle kalınmıstır.yılların ınonu stadı bunları hakedıyorrr |
Yaw arkadaslar siz okumayi mi bilmiyorsunuz yoksa okumak mi istemiyorsunuz? 1 sene evvelki bir haber bu, proje zaten kabul edilmedi ve boyle bir proje zaten imkansiz, her tarafi tarihi eser olan bir stadi bu sekilde yenileyemezsiniz. Kilit? |
ii bir projeye benziyor gerçekleşirse mükemmel olur.... |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |