![]() |
art peki bu ricardinho transferi hakkinda ne düsünüyorsun merak ettim acaba artik piyasasi olmadigi icinmi bize geldi yoksa gercekten yönetimin basarisimi bu arada ben tabiki piyasasi olmadigini düsünmüyorumda genelde yorumlarin bizim gibi taraftar olmadigin icin daha degisik bir bakis acisindan oldugundan soruyorum bide bu isle ugrastigin icin |
Koray bey merhabalar, Geçen gün Forzada yönetimin Edmilsonu Tigana'ya önerdiğini söylemiştiniz. Bu konudaki son gelişmeler neler herhangi bir bilginiz varmı? |
piyasası olmasa 1 ay önceki dünya kupasında Brezilya milli takımında oynarmıydı ? !!! |
Roberto Carlos'u 2 saatte getirirdim! "Ama Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik." İzmir dönüşü soruları yanıtlayan Başkan Yıldırım Demirören, "İsteseydik Roberto Carlos’u iki saatte Türkiye’ye getirirdik. Ama yönetim ve Tigana ile hep birlikte konuşup, Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik. Samimi söylüyorum ve tekrarlıyorum, iki saat içinde Roberto Carlos’u Beşiktaş’a getirirdik..." diye konuştu. HELAL BAŞKANA YAĞMASADA GÜRLÜYO..... |
" İsteseydim 2 saatte R. Carlosu getirirdim." söylemi, başkanın Rikoyu getirmesinden dolayı havalara girmesindendir ya da İsmail Erin çarpıttığı bir laftır. |
bence de çarpıtılmış bir laf bu.eğer çarpıtılmadıysa demirören her sene böyle kabarıyor 1. sene carew,2. sene ailton kleberson,3. sene delgado+ricardinho.bu sene inşallah fos çıkmaz.umutluyuz... |
olsun bize brezilyali daha iyi gider |
Türkiye`de Saat: 20:16 . |