![]() |
bence 1.gilberto(genc oldugu icin) 2.ze roberto 3.sorin |
hangisinin daha hayırlı olacağını ALLAH bilir. ama benim tercihim NURİ ŞAHİN olurdu. Yabancı hakkını da başka mevkiye kullanırdım. Çünkü solda hem İ.Akın var hem de Nuri gerekirse Delgado'ya alternatif olur.... |
Alıntı:
|
bu arada Zé Roberto 32 yaşlı denilen Davids ise 33 yaşında... |
ben isim olarak taniyorumda da ama hic macini izlemedim... bilmiyorusm neryi ama o ücünden tabi zero sorna sorin be en son gilberto derim ben |
Alıntı:
Geburtsdatum: 25.04.1976 dogumlu biri nasil 32 oluyor acaba kardes |
en çok hangisi yararlı olucaksa o gelsin ama ben ze rbertonunu hayırlı olocağıı düşünüyorum,gilberto defteri çoktan kapandı,nery 5milyon dolar istiyolarmış ,ze da yakın gibi geliyo bana |
ze roberto gelsin bence onun gibi futbolcu bulamayız......... BJKnurdan |
Bence ücüde Besiktasta is yapar....kim gelecekse gelsin...yeterki artik birisi gelsin...haftalardir oyaliniyoruz...biktim artik..... 1.Ze Roberto 2.Gustave Nerry 3.Sorin Gilbero 1976 dogumlu arkadaslar...yani 30 yasinda...buda pek genc sayilmaz... |
bnce ze gelmeli...nden die soracak olursanız seneye bi başka futbolcu transfer etmek istdn zaman adam yıldızsa takıma bakar kimler oynuyo die..o yuzden dünya çapında bi yıldız en iyisi bnce..hem bjk nin prestiji de artar.derler ki brezilyanın bu sene ki en iyi oyuncusunu aldılar..ayrıca 32 yaş fazla deil..özllkle de ze için.adam hala fişek gibi oynuyo..tembel bi oyuncu olsa nyse ama bu topçu çok çalışkan biri.. |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |