![]() |
Alıntı:
|
kayseri bu sene düşer zaten bu şekil giderse fadhel denen kaleci bizim 101. yılımızda 3 puanımızı almıştı yıldızlaşmıştı şimdi fb maçında bilmio gibi kaleciliği aziz in köpeğidir garanti şerefsiz |
evet yaa bende baktım maca belliki azize yine işbaşında.olsun ya isterse fener şampiyon olsun ozaman bizde 100.yılında ŞEREFİYLE şampiyon olan tek yakım oluruz |
arkadaşlar bence daha ligin ilk haftasında bukadar şüpheci yaklaşmayın komplo teoremleri de kurmayın ezikler yenilede bilirdi ama aldılar. delil yok birşey yok yapmayın biz trabzona 7 atarken varmıydı bir şaibe? önce bekleyin hele birkaç hafta geçsin bakalım ezikler cumhuriyetinin haline daha bunları konuşmak için erken |
Alıntı:
|
Alıntı:
bırakın yaa kendi takımınıza bakın biz 3 puanları alıp ligde iddaamızı koruyalım.adamlar ********lik yapacaklarsada yapsınlar eğer bu onları mutlu ediyorsa bırakın olsunlar bizde nekadar onurlu olduğumuzu biliriz. |
bu kadar satılmış bi kaleci olmaz. isya ettim yaw. son gole bakın böle gol olmaz. bi dün gs maçında izlediim kaleciye baktım bide buna insanda az da olsa gurur olur fadhel denen yaratık. kümeye gidin inş. |
öle golller yenirmi semih ceza sahasının dışından orta yapıyor kaleci penaltının çizgisinin ordan uçmaya başlıyor ikinci gol top kucağına geliyor yavaşca bi bakmışım içeri sokmuş goolerin hepsi böle fenerin pozisyonu ceza sahasının hemencecik dışında kaleci penaltı çizgisine yakın bir yerde o karambolde orda top kurtarmaya çalışıyor bu nasıl iş ya özetlerde öel gördüm |
KAyseri kotu takım, FEnerde ii oynadi .. maci kazandilar .. ben artniyet aramıyorum bunun altında.. |
Bizim takımın oyunu önemlı .. Kendi işimize bakalım... |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |