![]() |
Crespo Interde!!!!!!!!! |
Transfer döneminde havada uçuşan isimlerden biri de Crespo'ydu. Kendisi açıkca teklifi reddetiğini söylemesine rağmen Arjantinli'nin Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi. Hatta ''FBTV Crespo ve Roberto Carlos kasetlerini hazırladı, ikisi birden geliyor'' diye manşetler atıldı. sonuç abrahamoviç bana araba ve ev ile büyük para verdi ama 2. vatanıma, evime gideceğim'' diyen Crespo, Chelsea'den ayrılıp İtalya'nın yolunu tuttu. *Sol Campbell da gitti İnter, Arjantinli forvet Hernan Crespo ile 2 yıllığına anlaştı. Chelsea'de forma giyen futbolcunun, bonservis bedeli olmadığı, ancak İngiliz kulübün talep etmesi durumunda Crespo'yu 1 yıl sonra tekrar kadrosuna çağırabileceği açıklandı. İnter, İtalya'da yaşanan şike skandalı nedeniyle şampiyonluğu elinden alınan Juventus'un yerine 2005-2006 sezonunun şampiyonu ilan edilmişti. 07.08.2006 15:33:00 Bu haber 2339 defa okunmuştur YORUM GÖNDER YAZDIR kaynak:star |
hani rcarlos ve cresponun kasetleri hazırlanmıştı geleceklerdi fb yine havayı aldı. |
İnter bu sene de şampiyon olamazsa eğer fubol şubesini kapatsın... |
komik....... |
alen en güzelini söyledi aylardır baş saflarada carlos dediler kimse sormadı siz carlosun ayakkabısını mı alıyonuz diye :) bu fener beni öldürecek ya bunlar olmasa kiminle gülecektik biz :D |
insan hem ezik hem de rezil olurmu yaw..:D :D geçen sezon sonundan beri bağırıyolar..morientes,r.carlos,ronaldo,crespo.. ama hepsi hava..yalan oldun fb.:D :D |
Bu sene interin senesi .. |
inter in rakibi kalmadı lig de.durdurulamaz da artık. |
Vahhhh vah yazik olmus eziklere.Sunlara bi Basiniz sag olsun mektubu yazalim:D :D :D Nolecek iste hem EZIK hen REZIL |
ne oldu lan azize ve ezikler.içinizdemi patlaı.zuhhaaaaa:D :D :D |
inter şampi........ onları zorlucak kimse kalmadı. |
Alıntı:
|
inter bu senede sampıyon olmazsa ayıptır kardesımm http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
CANNOVARO ,R.CARLOS,campell,crespo,ribery:D ezikler yine alamadı:D |
febeye bi baba kaldı onu alsınlar artık=)=)=)=) |
Alıntı:
|
inter de bu sene güclü kadroya sahip olacak.. crespo, viera filan iyi gidiyorlar |
italyadaki fenerbahçe ya bu adamlar çok salak.elinde adriano ve martins var.onlarda yetmedi cruz var.anlayamıyorum crespo gibi yetenegi olmayan bir oyuncuyu neden alıyorlar.zaten interin işi o sürekli futbolcu alıyorlar ama hiçbir başarı yok:D |
italya da bu sene inter kesin şampion olur bu gidişle |
ehuhuhuh ya fotomaç haberlerdi hepsi fene rkim crespo kim bir arada hanry geliyordu |
eziklere en çok 70 lik rakı şişesini yakıştırıyorum...birtek onu alırlar... |
hayırlı olsun, ne diyeyim... |
Türkiye`de Saat: 15:36 . |