![]() |
Tevez Geliyor!!! Nery Beşiktaşta Arkadaşlar bende yalan dedim heyecanlandım ama doğrusu bu tevez için görüşmelere başlandığını menaceri açıklamış nery de imza atıcakmış KAYNAK: MİLLİYET KAYNAK : HABER3.COM NERY VE TEVEZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN |
tevez'in bonservisi 18 milyon $ :) belki seneye :D |
Tevez gelsin Bobo'yu da kiraya versinler |
Tevez gelir gelir....... |
[quote=bjk4ever]Tevez gelir gelir....... cok guzel anlatmissin kardesim :D |
yaw yine başladık, gustavo'yu zaten alıyoruz da şu tevez'i kim bombaladı ya, bırakalım artık şu bomba transfer haberlerini, yaw bununla ilgili sırf şamata olsun diye, eziklere ve gayselere gönderme yapmak için "bomba transfer haberleri" başlığında topic bile açtım ama biz ezikleri de geçtik... |
yine bizle kafa buluyor kansizlar |
Alıntı:
Diger sey ise maddi boyut, Ze Roberto'ya 5 milyon dolari veremeyen adam nasil Teveze 20 milyon dolar bonservis+10 milyon dolar maas verecek? Ucuncusu tum dunya kulupleri bu adamin pesinde, gele gele Besiktas gibi adi sani olmayan! bir takima mi gidecek? Bu Tevez'i kiralamalari daha da zor, kiralayana kadar bonservisle satip kulube para kazandirirlar. Ama ne desek anlamiyorlar, kendilerine gore bir hayal dunyasi kurmuslar ve gercek dunyayi Football Manager ile karistiriyorlar.... |
biz alirizzzzzzzzzzzzzzz 3/1 aliriz ama |
tevez mi...oha beee |
Bu Gidisle Tevezi Zeroyu Nery i DegiL havayı Alacaz |
Tevezi napcaz ya;messi yi alalım sola,forvetede robinho yu alalım nobre ile iyi ikili olurlar (boboyu kiralarız) ve gençleştirme operasuonu devam da eder...Saçma sapan haberler işte,Tevez in işi güzü yok türkiyeye gelcek birde biz ona 20 milyon$ vercez,tövbe tövbe... |
Alıntı:
aynen katılıyorum:D :D :D |
tevez boca da corintias a 15 milyon euroya gitti corintias gerizekalımı bu adamdan 2 kat kar etmeden satsın |
Tevez gelir gelir.... RÜYANIZDA GELIR:D bjk4ever rkadasin yaptigi gibi yaptim :D |
T epkiye gerek yok.Alaya almayada gerek yok.Tüm bunları konuyu açan arkadaşta biliyor ve biraz gülelim diye bu konuyu açtığına inanıyorum.Yoksa inanıpta açtığını düşünmek bile istemiyorum. |
Alıntı:
|
atılırda bu kadar atılmaz tungay gelio dese daha cok inanırdım |
Hangi Tevez? Kolombilali Tevezmi:D |
Spor http://www.hurriyet.com.tr/images/spacer.gif 8 Ağustos 2006 F.Bahçe, Tevez'in peşinde iddiası DHA http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1977267.jpgBrezilya’nın Corinthians kulübünün Arjantinli golcü Carlos Tevez ile Gustavo Nery’yi satış listesine koydu. F.Bahsçe, Carlos Tevez için, Beşiktaş da Nery’yi için devrede. 22 Temmuz’da Corinthians’ın Forteleza takımı ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası bir gurup Corinthians taraftarının Arjantinli golcü Tevez’in bindiği otomobilin önünü keserek kendisini tartaklaması sonrası golcü oyuncunun bu kararı aldığı belirtiliyor. Brezilya’da yayınlanan Lance gazetesine konuşan Corinthians kulübü sportif direktörü Kia Joorabchian, Tevez’in bu olay sonrası kulübü ile ilişkisini kesmek istediğini belirterek Arjantinli ünlü golcüyü satış listesine koyduklarını duyurdu. Carlos Tevez için Avrupa’dan çeşitli kulüplerden teklif aldıklarını da kaydeden Kia Joorabchian, bunların içinde Türkiye’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da olduğunu iddia etti. Kia Joorabchian, takımdan ayrılmak isteyen diğer bir oyuncunun ise Gustavo Nery olduğunu açıkladı. Nery’nin Tevez gibi takımda mutsuz olduğuna işaret eden Joorabchian bu futbolcuyu Beşiktaş’a satmak için görüşmelerin başladığını belirtti. Brezilya ve Arjantin basınına göre ise Nery ile Tevez in Beşiktaş’a gelmesi an meselesi. Nery ile Beşiktaş’ın daha önceden söz kestiğini iddia eden Lance ve Ole gazeteleri, "Nery Beşiktaş da diyebiliriz. Tevez in durumu ise çok yeni Beşiktaş’a oranla Fenerbahçe daha istekli. Görüşmeler ciddi şekilde ilerliyor yorumunda bulundular." |
Bizimkiler Tevezin Amcasini bile alamaz beeeeee |
Demekki Arjantin ve Brezilyanin spor gazeteleri FOTOMACin akrabasi:D:D |
Yah birakin bu "bomba" transferleri , bize nobrenin yaninda bir stroper lazim , ibr. akin da olur , bide su Nery gelirse çok güzel olur !! ----------------Runje---------------- -------Gökhan Z.----Ibr.Tor--------- --Ali T.-------Kleberson--------Baki -----Fahri T.----------(Nery ??)---- ( Burak Yilmaz , fahri'in yerine) -------------Delgado--------------- --------Nobre---(Yabançi)Ibr. Akin Nasil ama ? ;) |
kardeş hakkaten süper bi kadro kumuşun keşke tigana da böle bi kadro kursa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cok abarttık valla ya ne tevezi be.. |
kardeş aynı haber >>>burda<<< da yayınlandı...bunlar kek haberler millet yesin diye...olsaydı ze roberto olurdu...teveze artık kimse kanmaz |
olan konuyu tekrardan açmanın bi mantığı yok arkadaslar biraz daha dikkatli olalım bu konuda saygılarımla... |
Türkiye`de Saat: 01:56 . |