![]() |
Bolton lı futbolcu Borgetti de Kutsal Topraklarda Bolton lı Borgetti yi bilirsiniz Meksikanın en iyi futbolcusu.Brezilya yı yendiklerinde golu o atmıştı.Beşiktaş-Bolton maçında da golu o atmıştı.Gayet iyi gidiyordu.Ama dünya kupasında golu kendi kalesine atınca değeri düşmüş anlaşılan.Suudi Arabistanın Al-İttihad kulübüne gitmiş.Eto da gidecekti bu kulübe ne oldu acaba. |
dostum etoo sadece yaz döneminde ırkçılığa bir cevap olsun diye oynadı orada, şu an yine barcelona'da, ne işi var etoo'nun orada yaw... |
Alıntı:
|
borgetti tam bi kurt. çok iyi golcü ama artık ondan iyileriş var ve gözden düştü. son yıllarında iyi para kazanarak hayatını kurtaracaktır |
2 senedir istiyordum ama dünya kupasına ve boltonda gördükten sonra vazgeçtim eskisi gibi değil |
Borgetti yaslandi... Buyuk takımda oynamasını beklemıyordum zaten.. |
bu futbolcu nedense her sene 4 büyüklerin gündemine geliyor.nöbetçi oyuncu gibi.her görüşmede anlaşma sağlanıyor ama son anda çok para istiyor veee görüşmeler tıkanıyor.neyse artık futbolu da orda bırakır.hayırlı olsun. |
bizimlede adı anılıyordu bilmiyorum ben o kadar da beyenmiyordum ama fena da değildi hani ama daha iyisi bize lazım..etoo mu etoo gider mi ya barcadan en iyiler en iyi takımlara yakışır işi ne etoo nun orda :) |
Türkiye`de Saat: 19:11 . |