![]() |
keske gelseydinde o kücük dünyandan kafani kaldirip bizim ülkemizi görebilseydin.. |
Fes ve çarşaf la inancın ne alakası var..Seninle aynı şeyleri düşünmüyoruz ..belliki senin fes ve çarşafı kaldıranlarla problemin var..ama seninle aynı şeyi düşünmeyen birine cahil demen,senin de "teokratik düzen" özlemi ile yanıp tutuşan ,demokrasiyi ;teokrasi ye ulaşmada "araç olarak gören zihniyetin savunucusu olduğunu gösterir..bu forum siyaset yeri değildir..ben de Cumhuriyetin temel değerlerine saygısızlığı "demokrasi " kabul edenlere saygı gösteremem..Çünkü ben Cumhuriyetten yanayım...Özgürlükten yanayım..Atatürk ve onun değerlerinden yanayım...anladın mı...Atatürk ilke ve inkilaplarını inkar edenlere de zerre kadar saygım yoktur benim.. |
genel düşünce bu gelince gerçegi görüyolar daha çok gelmek istiyolar..... |
Türkiye,her inancın rahatça yaşanacağı, dünyadaki nadir ülkelerden biridir..yeterki varolan rejimleve temel değerleri ile ters düşülmesin..Legrottaglie'nin ne düşündüğü çok da önemli değil.. |
Alıntı:
LÜTFEN dikkat! |
Alıntı:
|
Alıntı:
yazılarını okuyorum da ordan burdan duyduğun kalıplaşmış cümlelerin dışına çıkmıyorsun ,senin bu konudaki yetersizliğin yazdıklarından da anlaşılıyor çarşafın zıttı mini etek midir arkadaşım bu kadar mı sığ düşünüyorsun tvden duyduklarının dışına çık lütfen,,, italyan futbolcunun açıklamaları çok yanlış ama dışarda yanlış tanındığımız da bir gerçek |
İyiki gelmemişsin... |
Suc Legrottaglieda degil Turkiyeyi iyi tanitmayanlarda.. Avrupadakiler Turkiyeyi Misir gibi, Fas gibi, Arabistan gibi zanediyor.. |
Tüh..Kaçırdığımz adama bak..:) Ertuğrul'u hain ilan ediyoduk Legrotallie'yi istemediği için..:) Tanrı yapmıştık uyduruk Legrotallieyi..Şimdi insanlıktan nasibini almamış adam veya cahil oluyor işte..:) İyiki de gelmemişsin Legro..:) Seni yerlerdi zaten burdaki insanlar..Tanrı seni korusun Legro..:) Dinin seni yüceltsin..Bizden uzak ol da..:) |
Türkiye`de Saat: 13:21 . |