![]() |
Tevez iddiası! Corinthians, Nery'yi isteyen Beşiktaş'a ünlü golcüyü de önerdi Arjantin ve Brezilya basınına göre imzaların atılması an meselesi. Beşiktaş sol kanada oyuncu ararken Corinthians Kulübü, Tevez ve Nery'yi satışa çıkardığını açıkladı. Ze Roberto'dan cevap bekleyen Kartal'a, Brezilya ekibinin, "Tevez ve Nery'yi verebiliriz" dediği iddia edildi. Lance ve Ole gazeteleri, "Nery Beşiktaş'ta diyebiliriz. Tevez'in durumu ise çok yeni. Görüşmelerin nereye varacağı bilinmiyor" diye yazdı. Corinthians Spor Direktörü Kia Joorabchian, "Tevez ve Nery kulüpte mutsuz olduklarını ve gitmek istediklerini açıkladı. İkisine de teklif geldi. Teklif veren takımlar arasında Beşiktaş da var" dedi. |
eger alsak super olur |
walla manyak olur da kadroda yer yok ki nereye alacaklar anlamadım gitti |
alalalım almasına ama yabancı kontenjanını unutmayın |
alinirsa super olurdu ama kontenjan.. |
hele bi alınsında bobo kiralanır. ama olmuyacak duaya amin diyoruz gibime gelio.bi sol kanat bide m.topuz veya serhat yeter bize. |
Tevez ile Ricardinho'yu bir alsak var ya!!! ortalığın a.qoyarız.. |
Alıntı:
|
walla serhatla mehmet topuz un gelmesi imkansız hem serhatın fenerbahceli oldugunu dusunursek gelmesin daha iii |
vallaha gelirse mnyakh olurr bobo kiralik gittimi daha ii olur orda cok ii pişer:D tevez bari sen gel bizi kırma:D |
Muhaha amma atmis Turk basini: 'Tevezi verebiliriz' Ulan karpuz mu veriyon be kardesim, bunun maddi boyutu var, odeme sekili var, Tevezin istegi var, baska kuluplerin durumu var, adamdan resmen karpuz gibi bahsediliyor.:D |
hehehehehe sende haklısın be kardesim ama iste taraftar heyecanlansın die yazıyorlar ne yapacan |
Alıntı:
|
hala bu tevez topici kapanmadı mı yaw, hayır bu topic de 100 sayfayı bulacak, ondan korkuyorum...:D |
Şu transfer dönemi bitse de kurtulsak yaaaaa.Kusacam artık bu saçma sapan haberlerden. Ulan gelir mi acaba ?? :D:D:D |
:D walla kardes bizde milletin yalancısıyız yoksa bize gelirmi tevez işi gücü bırakıp bize mi gelecek a.q |
Alıntı:
|
kimi çıkarcaz forveten?:D fb olsa 12 adam la çıkar olur biter (bir kerede 6 yabancıyla saha çıkmışlar dı:D |
hewhehehehe gerçekten kardes ezikler yapar öle şeyler ama boboyu büyük ihtimal kiraya verecekler gibi görünüyo tabii gelirse adam ama büyük ihtimal oda gelmeyecek |
walla bu adam real madride bile gitmiyor bizim beşiktaşa nasıl gelecek onu anlamıyorum ben ama gelse manyak olur takım da iii olur |
külliyen yalandır bence.. |
corinthias 'ın sahibini bilenler bu transfer haberini hemen çozmuslerdir.... |
yav maden tevezi alacan niye boboya 2 milyon dolar ödedin |
Alıntı:
|
ya gercekten gercekçi olalım tevez gibi bir adam avrupada o kadar takım dururken bize gelir mi hiç bunu bırakalımda sol kanat için asıl kimi alabiliriz ona bakalım bence |
walla tevezin gelmesi imkansız hatta imkansızdan da öte ortaya atıldı böle bi haber işte |
bana da kolpa bir habermiş gibi geliyor sayın Türk basını ilgi çekmek için her türlü yıldız oyuncuyu transfer ettiriyolar zaten tabi gelse on numara olur o ayrı... |
ya harbiden havadan bi haber bi arada ezikler crespo ve carlosu alıyorlardı yalan yanlıs yazıyorlar işte |
tewez gelicem desinde yer bulunur am o gelmez bizden okadar para çıkmaz. inanmıyoruzda hayel etmek umutlanmak hoşumuza gidiyor. |
tewez gelicem desinde yer bulunur ama o gelmez bizden okadar para çıkmaz. inanmıyoruzda hayel etmek umutlanmak hoşumuza gidiyor. |
Ya Beyler De Souza Gibi Biri Gelicek Nery Bile Arariz Ne Tevezi |
Tevezle Chealse Ilgileniyo Yani Umudu Kesin |
Tevez gelir mi Türkiye'ye ya.Hem gelse bile adama Corinthians 18 milyon euro ödedi.Satacaklarsa öyle 5-6 milyon euro'ya vermezler.Beşiktaş alamaz o adamı. |
cok optimistik eheueheueh :=) |
bu sene transfer zamanında duydugum en kolpa haber.LOCKED |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |