![]() |
Alıntı:
|
acıyorum bu eziklere ya...:D:D:D |
yaw eziklere çok yüklenmişsiniz, şunların biraz morallerini düzelteyim bari, ezikler inşaallah arkamızdan 2. olacaksınız, tabii avrupa'da böyle devam edrseniz seneye 2. olduğunuzdan şamp ligine de katılamayacaksınız... muhahahahahahaha zuhahahahahaha hatta puhahahahahahahaha |
BEn sefillere acıyorum .. ADamlarda transfer diye bişi yoq .. fenerde en azından söylentıler var:D |
Alıntı:
onlarda aylardır gravesen i alıolar...bu gidişle alcaklar ! :D |
Öyle demeyin belki r.carlos da s.campell da posterlerini verir:D |
şaka bir yana,sol campbell beşiktaş'a gelebilseydi,hem defansımız güvence altına alınırdı,hem de febe ye bir darbe daha vurmuş olurduk... |
portsmouth anelkayida istiyormus, fb cok cekti bunlardan...bunlar sampion olsun olmasin(olmiyacaklarda, SÖZÜN gelisi)taraftar memnun degilki transferlerden, ben ailemden biliyorum fb liler, ve hic memnun degiler, baskana kiziyorlar, niye istifa edip zamanimizi aldin falan diye, ee bütün iiler takim buldu bile, forvette kim gelecekki, adamlarin hayati kaydi, böyle yüzüncü yil olacagina hic olmasin daha ii...dogru dürüst oyuncusuz, en büyük transfer tümer oda bizden calma, yani ne diyelim, kader allahin sopasi yokki, juventusu vuruldug gibi bunlari vursun...hadi hayirlisi |
hayirli ugurlu olsun....ya campell psteri bulursam eziklere gönderecem cok zavali bunlar... adi üstündew ezik iste juahhaha |
eizkler yalan haber yapmakta üstüne yok hani nerde crespo r.carlos nerde campbell ?? aslında bjk için uygun bir adamdı bize de çok yakışırdı Biz senci ve çılgın severiz bu adam aynen uyuyordu buna çok iyi bir isimdi keşke BJK alabilseydi çok isterdim... |
Türkiye`de Saat: 21:19 . |