![]() |
Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? ben yorum yapmıyorum cevapları merakla bekliyorum??? |
doğrudur... gerçi bu devirde evlenilecek kız kaldı mı bilmiyorum... |
valla bir hemcins olarak ayrıdır diorumm fazla derine girmeyeyim:) |
doğrudur evlenilecek kız ayrı eğlenilecek kız ayrı |
bncede ayrıdr :) her önune gelen kızla evlenemzsnkı :D |
Ben bu sorunun kadınlara bir hakaret olduğunu düşünüyorum..Eğer öyle birşey varsa ,bunun erkekler içinde sözkonusu olduğunu düşünüyorum..yani erkekler de eğlenilecek ve evlenilecek diye ikiye ayrılmalı.. |
Kesinlikle doğru.! |
her kizla evlenilmez her kizla eglenilmez! |
Doru Ama EvLeniLcek Erkeklerde Ayrı :) |
:D:D |
ayrıdırlar tabikide..aynı kefeye bile konulamazlar kesinlikle :) |
Alıntı:
|
:) yazılcak cok sey varda nese erkek ve kadın aynı dır bu konumda ... benim eğlendigim kızla başkası evlenir ... benim ewlendigim kızla başkası zamanında eglenmediginden nasıl ola bilirsin ? onun için aLLah hayırlısını nasip etsin ;) |
geçerli oluyoda noluyo ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrılıyo zaten abi..:) Çok görüyoruz çevrede..:) Ben olayın duygusal yönüne bakıyorum..Ben bi kıza aşıksam, gerçekten bağlıysam; o kızın benm için eylenilecek kız olmayacağı kesindir..Ama arada duygusal bir bağ, aşk yoksa tabi ki ayrım olur..Bir sürü eylenilecek kız var bence..O kadar çok ki; hangisiyle hangi gün eyleneceğini şaşırıyosun..İşin kötü yanı o kızlar da olayın farkındalar..Ve "eylenilecek kız" mertebesine ulaşmaya çalışanlar bile var..:) O mertebenin en üst seviyesine çıkma çabasında olanlar bile var..:) |
Alıntı:
dediğine katılıyorum abim ancak bu durumu ortaya çıkaranlarda bizleriz o yüzden iş eğlenmekse herkes eğlenmesinide bilmeli edebiyle herkes evliliğin ne derece önemli bir müessese olduğunu kafalarına iyice yerleştirmeli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evt eğlenılecek kız ayrı evlenılecek kız ayrı :D |
Alıntı:
buna katiliyorum ama bir sey de ekliyorum eglenecekse eglenmesini bilecek :D |
Bu soru bizim gibi bir foruma yakışmıyor . Konu Kapatıldı... Lütfen Konu acerken biraz daha dikkatli olalım ;) |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |