![]() |
şakası bir yana ofansif gücümüz mükemmel oldu rakip hangi birine önlem alacak delgadoyu tutsan rico var onu tutsan burak var var oğlu var vay rakiplerin haline diyorum başka da bişey demiyorum... |
Serdar----Toraman----Zan----Uzulmez -------------Kleberson--------------- Burak-----------------Ricardinho ------------Delgado---------------- -----BOBO-------Nobre bundan daha iyisi olamaz |
sok sok sok sok ricardinho istanbula gelmeden ilk aciklamalari duydumki fenerli taraftarlar Turkiyenin En buyuk Kulubu BESIKTAS a geldigim icin uzulmusler uzulmesinler istanbula gelmeden italyaya ugruyacagim her ne kadar benim kadar olmasada bir kopyamida onlara yaptiracagim ben yardim sever bir adamim gelismeler geliyor bizi izlemeye devam edin |
130'a yaklastik yarina 150 olur |
Alıntı:
defansta iii olsa tam olacak |
Besiktas'ta yapılan muhteşem transferlere Ricardinho gibi bir dünya starının da katılması sonrasında rakiplerin oyuncuları acaba ne düşünüyor? yine bir bjk hezimeti sonrası kameralara röpartaj veren eziklerin açıklamaları: Rüştü: Zaten bu sene kaleciliği bırakmayı düşünüyordum artık zamanı gelmişti Ümit Özat: Asıl mevkim olmayan sol kanatta ancak bu kadar oynayabiliyorum ne yapayım elimden gelen ancak bukadar. o burak denen füzeyi de dışarda yakalamiim :) önder turacı: ben zaten başka milli takımda oynayacaktım kafam hep orda bana da müsaade. Lugano: anelka hata yaptığına dair açıklamaları daha erken yapsaydı ben de aynı hatayı yapmazdım zico: ben bu maçtan sonra anladım ki ben futboldan anlamıyorum vee azize: bu kez gerçekten hakikaten yeminlen bırakıyorum yeter bu besiktas hayatı zehir etti :) |
Ya arkadaslar daha yeni EDMILSON ismini okudum... gercekten bu oyuncuyla besiktas ilgileniyor mu yoksa rüya mi görüyorum???? Abi bu adam da gelse vay bu ligin haline... |
Alıntı:
süpersin yaaaa :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
nerden birader yani kaynak |
Türkiye`de Saat: 15:13 . |