![]() |
arkadaslar kesin mi diyorum richaldinho baska sol taraf icin dedi |
arkadaşlar show tv yi açın ricardinho haberini görüntülerle vereceğiz diyor |
hayırlı olsun sonunda bi adam alındı ama sol hala boş |
hayırlı olsun umarım basarılı olur yonetım patlattı bombayı.pazartesi h.limanında senlık var:D http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Ricardinho bitmiştir hayırlı uğurlu olsun Nery gelseydi o da çok iyi olurdu ama Ricardinho da iyidir.Ama savunma aksayacak gibi geliyor.Ricardinho-Burak-Delgado-Nobre-Bobo.Delgado ve Burak'ın savunmaya yardım edip baya koşması gerekecek gibi. |
ark... ricardinho yo diyorsunuz da ben internet e biraz arastridim. bu adam tipik 10 nummar mis... yani delgado gibi.. peki niye aldik peki bunu???? solda oynayabilcek mi? ve nasil bi futbolcu taniyan var mi biligilendirse bize iyi olur....... |
Arkadaslar benim kafam allak bullak ya!!! Biri Nery diyor,biri Zero, biri Ricardinho biri Gilberto!!!!!!!! Ya birisi bu konuya bi aciklik getirsin lütfen... Baskan neden isim vermedi sadece Brezilyanin sol kanat oyuncusunu aldik dedi simdi bu durumda olmayacaktik... Haberleri felan izlemedim yani emin kaynagi olan biri varsa biri lütfen aciklik getirsin bu konuya:rolleyes: |
arkadaşlar benim anladığıma göre nery sol bek.peki biz ne arıyoruz.sol bek mi sol açık mı???? nery i sol bek e koyup ibrahim üzülmez i sol açık yapmak bize ne kazandırır.yada nery den sol açık yaratmaya çalışmanın anlamı nedir. ricardınho 10 numara tipinde bir oyuncu ama orta sahanın solunda oynar ve tribünleri de ayaga kaldırır.ayrıca bizim oyun sistemimiz 3-5-2 değil.yani klasik bi sol açık olmasa da olur.şu an ki kadroda ibrahim akın bu pozisyonda ama o da bir türlü istenileni veremiyor. ben yine de çok az ihtimal veriyorum ama belki gelir ricardinho.ama ze roberto da gelse hiç fena olmaz.sadece nery gelirse üzülürüm. |
Alıntı:
başkanın bahsettiği isim ricardinho.mehmet demirkolun yazısını oku. |
Bu adam gerçekten iyi mi yavv? |
Türkiye`de Saat: 10:09 . |