![]() |
Beşiktaş,Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek uzun süredir transferini bitirmek istediği Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah - beyazlı kulüp, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. verilen ucret makul Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. kaynak.www.bjk.com.tr |
Arkadaslar benim en sevindigim olay aslinda riconun yada delgadonun transferleri degil... bu transfer sezonunun en güzel olayi bizim ilk onbirde yer alacak oyuncularin yaslari en fazla 30 olmasi ve bu nedenle bu takimin hersey yolunda giderse en az 3-4 sene araliksiz oynayabilmesi.. biktim her sene 10 gönderip 10 almaktan bundan sonra takimi oturtup her sene 1 veya 2 takviye yaparsak yeterli olucak.. bu takim böyle kalsin yaaaaa:) hani "türkcell süperl li hic bitmesin "hesabi .... BU BESIKTASIM, HIC DEGISMESIN....:D |
130 adelaar kardeşimize nasip oldu başarılarının devamını dileriz arkadaşım :) |
vay resmi site bayagi hizli oyuncuyu kadroya yazmislar ama giyecegi numara daha belli degil http://www.bjk.com.tr/tr/yfs.php?kat...id=0&oy_no=563 |
Edmilson'u falanda alamyalım artık ayıp ya!!Şampiyon belli 2. kim yani.Üzülüyorum şuanda yüzsüz eziklere ve gariban cinconlulara... |
bence 20 numarayi giyer... milli takimda da 20 numarayi giyiyor ve sanirim 20 bos su an... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abi bi ezikleri düsünsene bombanin üstüne bi bomba daha yeseler... ochhhhh :D |
20 numara maalesef dolu bos degıl ama federasyona baswuru yapılmıs aydın 20 numara suan |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |