![]() |
Ricardinho İmzaladı 17.08.2006 21:43 Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. abi geliyor yaaa bizim baskan yaptı yıne buyuklugunu |
Alıntı:
|
geliyooorrr geliyoooorrrr ricardinho geliyorr.. yeni bir dünya yıldızımız oldu arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.. |
vay vay arklar topıgı ucurmussunuz helal valla size:D :D bide edmilsonu alsak takım super olcak:D |
Beşiktaşımızı hayırlı uğurlu olsuuunnnnn. Şimdi defansa psv AlEx veya leverkusin jUaN gelirse hiç bişe demiyorm tek kelimeyle süüüpeeeerrr oluuurrrrr.. |
Ricardinho resmen Kartal! Ve Beşiktaş, Brezilyalı yıldız futbolcu Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kara Kartal uzun süredir transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız oyuncu Ricardinho'yu dün akşam saatlerinde faks yolu ile renklerine bağladı. Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar vererek Ricardinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kara Kartal, Ricardinho'ya da yıllık 1.750 milyon Euro verecek. Ricardinho, pazar günü Sao Paulo'dan uçağa bineceği Pazartesi günü İstanbul'da olacağı öğrenildi. Brezilyalı yıldızın daha önce Cuma günü istanbul'da olması beklenirken, uçak bileti bulamadığı için gelişinin Pazartesi gününe sarktığı belirtildi |
iyi oldu bee... |
süper ya allaha sukurler olsun müslüman ve besiktaslı dogdugum için |
bana pahalıya patladı bu iş gittim hemen lig tv aldım.forma aldım.çocuklara da tabiiki..feda olsun büyük bjk me .helal olsun başkanıma. |
abi kac paraya geldi bilen varmı bonservis olarak |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |