![]() |
ricardinho hazır gelecek zaten brezilyada ligler devam ediyor onun için hazır kıta gelecek bence ze roberto gelseydi en az 5 hafta oynayacamaycaktı ancak ricardinho nun öyle bir sorunu yok yeter ki arkdaşlarına uyum sağlasın |
Alıntı:
|
no 20 ricardinhooooooooooooooooooo no 10 delgadooooooooooooooooooooo no 13 bobooooooooooooooooooooooo aboooooooooooooooooooooooooooooo |
ohhhhhh beeeeaaaaaa. yaw boyle acayıp keyıflı oluyo mest oluyorum yaaaa |
ya ricardinho yu nezaman seyredeceğiz. bir hafta nasıl geçecek. aman tanrım bir edmilsonu alırsak ne olur .heyecendan ellerimin içi terliyor.şimdiden.:o |
sabahtan beri bu forumun başındayım kim ne yazacak diye.herkes benim gibi bulutlarda uçuyor.hayırlısı. |
KARTAL HİSSE SATMIŞ!.. 18f_write_month(8) Ağustos 2006 14:36http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0818143602.jpg Beşiktaş 2.1 milyon dolarlık hisse sattı. Brezilyalı Ricardinho'yu transfer eden Beşiktaş, bu futbolcunun yıllık transfer bedeli olan 1.5 milyon Euro'yu borsada satarak karşıladı. Beşiktaş Jimnastik Klübü Derneği'nin sahip olduğu toplam 1 milyon YTL nominal değerli hissesi hisse başına 3 YTL fiyattan satıldı. Böylece kulübün kasasına 3 milyon YTL girmiş oldu. Satılan hisselerin 28 milyon YTL'lik kısmının borsada işlem görmeyen statüsünde olduğu açıklandı. Yapılan hesaplamaya göre hisselerin Beşiktaş Futbol Yatırımları piyasa değeri içindeki payı yüzde 2.4'ü buluyor. SABAH |
medya daha çok şey yazacak. çünkü ezikleri bu sene şampiyon yapmak isteyecekler.oyuna gelmeyelim.diyelim ki sattı. kötü bir şeymi yaptı.değerini artırdı.dünyada ses getirdi. keşke hep böyle transferler yapılsa.böyle futbolcular herzaman lazım. |
paranin kaynagi belli oldu sesziz ve derinden calisiyor Yonetim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:15 . |