![]() |
Ve geliyor Beşiktaş Yönetimi’nin her konuda anlaşmaya vardığı ve taraftarların da dört gözle beklediği Ricardinho, nihayet bugün Türkiye’ye ayak basıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Eşi ve iki çocuğuyla birlikte Sao Paulo'dan önce Paris'e geçecek olan Brezilya'lı futbolcu, daha sonra akşam üstü saatlerinde İstanbul'da olacak. Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'na inecek olan yıldız oyuncuyu çok sayıda Siyah-Beyazlı taraftarın karşılaması ve görkemli bir organizasyonun yapılması bekleniyor. Havalimanından ayrıldıktan sonra konaklayacağı otele geçecek olan Ricardinho, salı günü ise medyanın huzuruna çıkacak. Nevzat Demir Tesisleri'nde bir kez daha mukavele imzalayacak olan Sambacı, Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Ardından yeni arkadaşları ve teknik heyet ile tanışacak olan yeni transferin, takımla birlikte aynı antrenman programını izleyeceği belirtilirken, Kara Kartal'ın patronu Tigana'nın hafta sonundaki Konya maçında Ricardinho'ya şans vereceği vurgulandı. |
Tigana, "Ricardinho'yu ben de merak ediyorum" Beşiktaş teknik direktörü Tigana, oynanan futbolun kendisini tatmin etmediğini belirtirken Ricardinho'nun transferiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Jean Tigana, siyah-beyazlı takımın Denizlispor karşılaşmasında özellikle 2. yarıda çok gol kaçırdığını belirterek, "Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız" dedi. Tigana şöyle devam etti; "Maça iyi başladık. Sonra boş geçen uzun bir bölüm yaşandı. 2. yarıda 2 taze oyuncu ile birlikte dengeyi sağlayarak daha iyi hale geldik. İlk yarı 1 tane 2. devrede ise daha fazla gol kaçırdık. Şu anda tam olarak yeterli olmasa da bazı bölümlerde iyiydik. Eksiklerimizi gidererek daha da iyi hale geleceğiz. Bu havalarda oynamak çok zor ama bizim geç saatte oynamamız biraz daha iyi oldu." Ricardinho'nun transferi için Fransız teknik adam şunları söyledi; "Herkes bana Ricardinho kimin yerine oynayacak diye soruyor. Hele bir gelsin Ricardinho'nun son durumunu bir öğrenelim" dedi. Tigana, Ricardinho transferi için yönetim kurulu ile karşı karşıya gelip gelmediği şeklindeki soruya; "Siz bu transferi benden daha iyi biliyorsunuz. Ben Ronaldinho'yu istedim ama paramız yetmedi. yarın Ricardinho gelecekmiş, siz öyle diyorsunuz. Ben de Ricardinho'yu merakla bekliyorum" şeklinde konuştu. kartalhaber |
ricardinhodan haberi yoq sankı tiganın!! |
Alıntı:
|
Acikcasi tiganaya cok guvenmıyorum!!! ins benı yanıltır cok defansif oynatiyor takımı, degisiklikleri hiç mantıklı deıl bana göre! |
ben katılamayacağım malum işimden ötürü umarım çok iyi bir karşılama olur |
16;50 deeee gelioooo |
ricardinhoooooooo ricardinhoooooooo oooooooooooooooooooooo ben gidiyorum |
Geliooo MUJDEMIII ISTERIMMMM Ricardinho Geliyor 21.08.2006 10:23 Futbol Takımımız'ın yeni transferi, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardinho bugün İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen oyuncumuz saat 16.50'de Atatürk Havalimanı'nda olacak.GELIIIOOOOO |
Ricardinho Geliyor 21.08.2006 10:23 Futbol Takımımız'ın yeni transferi, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardinho bugün İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen oyuncumuz saat 16.50'de Atatürk Havalimanı'nda www.bjk.com.tr |
Türkiye`de Saat: 09:04 . |