Dartagnan | 22-08-2006 09:29 | TV8'e yazdığım e-mail... sizlerden de bekliyorum.... Sayın Yetkili, Ben kanalınızın iyi bir izleyicisiyim...Özellikle spor servisinizin yaptığı programları beğeniyle takip etmekteydim.Etmekteydim diyorum çünkü dün akşamki spor haberlerinizi izledim.. Biz Beşiktaşlılar televizyonlara kilitlenmiş ve Dünya Starı RİCARDİNHo'nun geliş haberini izlamek isterken bir de ne görelim, Haberlerinizin ilk 3'ü Fenerbahçe ile ilgili, Bir gün önce gelmiş bir futbolcunun imza töreninin ilk sırada verilmiş olması, ardından sanki Ricardinho'nun gelmesinden daha önemliymiş gibi Fenerbahçenin detay haberlerinin verilmiş olması bence tarafsızlığınıza gölge düşürmüş ve açıkça tarafınızı belli etmiştir... Ben çok mu duygusal davranıyorum diye düşünüp diğer kanallardaki spor haberlerine baktığımda hepsi tabi ki haber değeri daha fazla olan Ricardinho haberini verdiklerini gördüm. Hatta bu sabahki spor gazetelerine, internet sayfalarına bile baksanız bunu görürsünüz.... Fazla söze hacet yok bundan sonra sadece Premier lig maçlarınızı izleyeceğim, Sizede Fener taraftarlarıyla mutluluklar dilerim |