![]() |
Alıntı:
Hatta: 5 Ronaldinho????:confused: :p |
İşlem tamam! Brezilya Milli Takımı’nın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Sambacı pazartesi günü İstanbul’da olacak 12.08.2006 http://img216.imageshack.us/img216/2...nho1208qc0.jpg Juventus’u seçmedi Sol kanat için arayış içerisinde bulunan Beşiktaş, aradığı adamı Brezilya’da buldu... 2006 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Corinthians’ın 30 yaşındaki yıldızı Ricardinho, Siyah-Beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Kara Kartal yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro, kulübü Corinthians’a da 2 milyon Euro ödeyecek. Yıldız oyuncuyu Juventus ve Roma kulüpleri de transfer etmek istiyordu. R.Carlos atağı! Ailton’la olan sözleşmeyi apar-topar fesheden Siyah-Beyazlı yöneticiler transferin önündeki son engeli de kaldırdı. Ricardinho pazartesi günü akşam saatlerinde Türkiye’ye gelecek. Bu arada uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Roberto Carlos ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu için Kara Kartal’ın eski hocası Bosque’nin devreye girdiği ifade edildi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=408225 |
Alıntı:
kardeş bir maçta en fazla 5 yabancı oynar bu nasıl olacak |
6 yabanci oynayabilir... |
benim istediğim kişi gerçekten Ze robertoydu...onun transferinin gerçekleşmemesi beni çok üzdü...keşke Ricardinho yerine ze olsaydı ama Ricardinho da teknik biri...hayırlı olsun... |
Alıntı:
6 yabanci oynayabiliyor!!!!! nobre turk olursa 7 anladin? |
bu saatten sonra alınacak olan adam yararlı olurmu diye kafamda soru işareti var. aylar evvel transferi bitirme sözü verilmişti. bu da başarısız yönetim demek benim için. neyse hayırlısı olsun |
Alıntı:
cok dogru diyorsun arkadasım . hem delgado da rahat oynar hem de kleberson boylece sol bek i.uzulmez baki gibi defansa cakılı oynamaz ve bolca hucum girişimi yapar . ben simdiden sampiyonuz diyiyorum |
Alıntı:
1 nerye yada gilbertoya ayda 2,5 euro vermezler 2 ze gelmeyeceğini kesin bir dille açıkladı başkanın eşinin ze nin eşini ikna çabasıda boşa çıkmıştı 3 zaten tiganada 2, bir oyun kurucuya ve oyunun kaderini değiştirebilecek bir adama ihtiyacı olduğunu geçen hafta söylemişti bence harika olur eğer komplolar süpekilasyonlar ve benzeri olaylara boyun eğmez ve moralimizi bozmassak bence harika olur ben daha öncede söylemiştim bu sene şampiyonluk bekleiyorum ama ilerideki seneler harika olacak diye ama şimdi fikrim biraz değişti:D oynayacağımız futbolun kalitesini düşünemiyorum bile ağızları açık izleyecek herkez. bizede açık ağızları doldurmak düşer:D :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:05 . |