![]() |
Alıntı:
|
Ricardinho sorunlu filan değil.İsterse sorunlu olsun bize sökmez.Onu Anelka gibi sorunlularla başa çıkamayan fb düşünsün.Ayrıca Ze Robertoyu getirmeyi kolay birşeymi sanıyosunda bi Ze Robertoyu bile getiremediler diyosun.Ezikbahçe kimi getirdi.Gayse kimi getirdi. Yönetimin aldığı önemli oyuncular: Juanfran:Zamanında R.Carlos'un yedeği olmayı istemeyip Reali reddeden adam, tek sorunu takımla uyuşamaması ve Del Bosque takımdan ayrılınca kendini kimsesiz hissetmesi. Carew:Avrupanın en büyük kulüplerinde oynayıp bize gelen Carewi zaten çok anlatmaya gerek yok. Kleberson:2002 Dünya kupasının bankosu,Manchesterın ilk Brezilyalısı. Ailton:Almanya gol kralı.Son vuruşlarda Dünya zirvesindeki isim.Takımdaki birkaç oyuncunun ona tavır alması ve takımın kötü gidişatı ile hüsranla bitsede.( Fener maçında devansa nasıl koştuğunu hatırlayın.O maçtan sonra Ailton herşeyi boşladı.) Delgado - Richardinho:Beşiktaşı Ezikbahçenin 100.yılında şampiyon yapan 2 isim.:D Görüldüğü gibi yönetim her sezon 2 yıldız transfer yapıyor.Birçok takım taraftarının transfer politikasına hayran kaldığı yönetimimizi eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Ocak ayında kongre var Yönetim sıradan bir oyuncu transfer edipte kendini ateşe atmaz.Yönetime Yıldız oyuncu konusunda herzaman güvendim yine güveniyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya kardesim bu Baskanlikla alakasi yok!!!!! Gururla alakali. Emin olmadigin seyi Türkiyenin önünde söylersen, bunun kaydi oldugunu bilirsen, dedigin dogrudur ve gerceklesir. Zero olayindan sonra bi fiyasko daha kaldiramaz ve baskanlik koltugu iyice sallanir. Bence Transfer gerceklesti, ama kimin geleceginde daha belirsizlik var!!!! Dedigim gibi GURUR meselesi!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardesim yarin öbürgünlen olmaz bu isler!! Adam isadami bee. Koskoca Firmasi var. Ne yaptigini bilir. Transfer tamamiyle yani 100% oranla bitmezse, Bra milli Takimindan futbolcu ALDIK ( alacagiz bile degil ) demez!!! |
ya arkadaşlar yarın gelecek bu adam.yani pazartesi. başkan bi sohbet esnasında diil maçtan önce tüm türkiye ye açıklama yapıyor:pazartesi gelecek diye.sanki başkanın ailtondan haberi yok. |
Sen medyanin para kazanmak icin ortaya atigi idaalara inanma. Neymis Al-Ittihad, neymis panathinaikos araya girmis. Bos yazilar bunlar. Yarin yada persembe bu yönetim koluna takip Brezilyaliyi getirmezse, benim gözümde hic bi degerleri kalmaz!!! |
Türkiye`de Saat: 07:36 . |