![]() |
Alıntı:
|
Bende. Orta sahamis acayip olur. Ara transferdede Delgadoyu Türk yapariz, defansa bi yabanci aliriz:D:D:D |
belki de bizim başkanın zihniyetine ve yapısına uygun olarak tan lugano yla fln aynı gün getirme peşindedir sayın başkan.bu bi düşünce ve olasılık.ama sözkonusu kişi anti fb ci ve anti azizeci olduğu için ben ondan böyle şeyleri beklerim şahsen. zaten fb olmasa bizim başkan hayatta trnsfer fln yapmaz bence.yahu kardeşim senin ne işin olur elin eziğiyle.adamlarda daha ruh denen şey yok.mafya kılıklı eşkiyalarla uğraşı duruyor.salla gitsin ya.sen ne kendini bunaltıyosun ki bu kadar.sen beşiktaş ın başkanısın ya.var mı ötesi... |
Alıntı:
Ilk önce besiktaslilik, sonra Anti Fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
biz mi diorum ben.başkan diyorum. şampiyon olcaz bile demiyor adam,fb yi şampiyon yapmayacagız diyor. ayrıca biz anti fb fln diiliz.biz sadece beşiktaş ız.yetmez mi... |
Sambacılar yorumluyor Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho’yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar’ın gözüyle yeni Kartal. Bobo Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson’dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var... Nobre Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen’e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir. Kleberson Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi... kaynak:fanatik Anlasıldıgı uzere cok ilginc biri... |
şu transfer gelsede rahatlasak.adamlara önce ze roberto yu aldık dedik hava yaptık sonuç fos.şimdide ricardinho dedik hava attık ama adamın gelecegi gün belli deil.valla hürriyetin haberine bakılırsa Panathinaikos da devreye girmiş.ben bu işten korkmaya başladım arkadaşlar.......... |
bende ze gibi olacak ama inşallah olmaz |
işte yine rötar ricardinho çarşamba mı perşembemi ne gelcekmiş hani pazartesi geliyodu işallah buda ze gibi fiyasko olmaz |
baskan biraz sozunun eri ise alir adami bugun getirir ailton unda sozlesmesini fezh eder |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |