![]() |
Alıntı:
|
amannnnnnnnn isterse koyun muhtari gelsin.kapalsin su transferlerde, takim isine baksin |
Alıntı:
|
açıkçası bende inanmıorum ze roberto coktan geldi yhaaa bi o kaldı artı fanatik haberi bu ,klasikleşti artıkk |
Arkada$lar Bence.. Boşu Boşuna Bu Konuyu KonuşmayaLım... Zero iLe iLgili O Kadar Konuştuk Ne Oldu??? Hep Boşuna Oldu... Bu Adam Ne Zaman Istanbula gelir Imzayı Atarsa O Zaman Konusuruz... ;) |
hohohohoohohohohoohohoh ricardinho hohoohohohohohoohohohooh beşiktaşta hoıohohohohohoohohohh :D hohohoohohoh:d manyak bi transfer hohohohoohohohoohohoho |
walla adam gelirse beşiktaşta sadece solda bi problem olacak ama onu da heralde içerden bir transferle kapatmayı planlıyorlarmıs hadi hayırlısı bakalım buda büyük bi transfer olacak |
Alıntı:
|
walla kardes haklısın ama bu adam gelirde nasıl gelir onu bilmiyorum havayoluyla mı gelir denizyoluyla mı gelir yoksa karayoluyla mı gelir bilmiyorum ama su bi kesin karayoluyla gelemeyecek cunku karayollarında asfalt calısmaları warmıs :):) |
harbi yaa artikh kim gelirse gelsinn yaa... cok uzadi bu transfer hee sinirlenmeye başladim:D:D |
Türkiye`de Saat: 07:47 . |