![]() |
arkadaşlar deminden aklıma tigananın bi lafı geldi.tigana tümer gitmeseydi delgado ile birlikte oynatacaktım ama o başka takıma gitmeyi tercih etti dememişmiydi.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.eger dedigim dogruysa ricardinho ile delgado bal gibi oynar. |
Richardinho milli takımlarında daha iyi oynamış klupler haricinde.İnşallah takımımıza yararlı olur. |
bu transfer de yatarsa tarftardaki hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. bence kendimizi bu kadar kaptırmayalım anlaşma imzalanmadan arkadaşlar. |
Besiktas veut Ricardinho 14/08/2006 - 16 h 49 - Seb_nonda Le club turc, fidèle à sa tradition souhaite recruter de grands joueurs. Si les stars des grands championnats semblent inaccessibles (mis à part peut être Nicolas Anelka), les internationaux brésiliens évoluant au pays sont les cibles privilégiées des clubs turcs. Aujourd’hui le Besiktas souhaite recruter l’ancien bordelais Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues dit Ricardinho, qui n’avait pas laisser une trace indélébile dans la mémoire collective des girondins jouit d’une belle cote au Brésil. Membre permanent de la Selecao depuis plusieurs années, l’international brésilien (24 sélections) présent en Allemagne lors de la coupe du Monde évolue depuis janvier dernier aux Corinthians Sao Paulo après un intermède remarqué au Santos FC. www.footmercato.net |
Alıntı:
|
Alıntı:
NE YAZIYO Kİ BURDA:D RİCO BEŞİKTAŞTA YAZIYODUR HERALDE.. |
beyler insallah bir sorun cıkmazda alırız su rico yu birde carlos olsa vayy be derim :=) |
arkadaslar francizda besiktas ricardinhioyu istiyo yaziyo ve avrupadaki yildizalar turkiyeye tercih etmezmis ama gelenlerde olmus ornek anelka diyo ve ondan turk kulupler brezilyadaki yildizlara ilgileniyormus besiktasin buyuk oyuncular almak istedigini falan yaziyo |
ya bıraksınlar allah aşkına bak kleberson paşa paşa aldık ya biz yeter ki isteyelim harbi çok daha kaliteli futolcular getirirz yönetimi kutlamak lazım özellikle m.aksuyu bu sezon çok doğru işler yaptılar |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:44 . |