![]() |
sanmıyorum bir sorun olacağını. eğer olursa spekülasyondan içeri girer ********im. |
Haklisin Ama Haber Bu Maf76 |
yok artık, inanmak istemiyorum ben böyle bir habere, bir transferimiz de sorunsuz gelsin allahaskına, ayrıl da gel rico:) |
Boyle birsey olursa baskan hemen istifa etsin, Ze Roberto'dan sonra bir kere daha rezil olmak istemiyorum, anlasmadiysa basina duyurmasin kardesim! |
ditecem böele işi yaw yönetim bitiremediğin bi transferi niye açıklıyosun anlamıyorum aynısını ze roberto da yaptın olmadı bari buınu getir de rezil olma yaw ALLAH ALLAH |
ya anlaşıldığı zaman getircektin türkiyeye işte takımlar baktı ricardinho gibi bi oyuncu satış listesine konuldu tabiki transfer teklifinde bulunacaklardır ama ben başka kulüplerin bjk kadar ii para vereceğini düşünmüyorum ayrıca bu transfer başkan için bi onur meselesidir eğer bu transferi gerçekleştiremezse taraftarın güvenini kaybeder |
ya bu transfer bitmiştir borsaya kimse gereksiz yere yazı yollayamaz ! |
hani imza kurumadan açıklama yapmak yanlıştı sayın başkan |
kranjar eminisin ? dediğin dogru ama hadi hayırlısı dha bosu bosuna cıkıpta bu transfer yattı demez heralde :( ama yönetime güveniyorum rico da olmassa başka yıldız gelir ama kim gelir bilemem ? |
Alıntı:
bir de şu var dün açıklama yapıldı hisse satışı var herkezin dikkatine!! |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |