![]() |
demezlerse demesinler s.... kadar.zaten zamanında dememişlerdi de.hatırlarsanız... arkadaşlar çok acaip bir şekilde ricardinho alex ten iyi mi fln tartışmaları oluyor. ilkin bu alex in DELGADO dan iyi olduğu kanıtlansın sonra konuşun ya. ricardinho nasıldır veya nasıl oynar bilmem ama delgado bu sene TR yi sarsacak.ben buna eminim. |
Alıntı:
|
Arkadaslar Allah askına bırakalım artık su luganosunu alexını bılmem nesını su ezıklerın. alex ve rıcardınho karsılastırmasınada gerek yok alex kımkı kendı topcumuzu onla mukaese edıyoruz bıze ne alex ten her gelen adam bu salakla mukayese edılıyor adam sankı turkıyenın futbol ılahı bırakalım yaaaa bızım adamlarımıza bakalım sahada gereken cevapları tum turkiye alacak zaten. bıraz mutlu olun stres yapmayın efsane bı takım kuruldu gelıyo yıldızlar ıkı hafta ıcınde hersey herkes bellı olacak mutlu olun kardeslerım hadı kalın saglıcakla |
candankolik kardeşim ricardinho süper bi transfer yani bi dünya yıldızı transfer ediyoruz.bu adam ronaldinho nun yedegi olması yetiyo zaten.adam defans oyuncularına ters calım atıyor ondan sonra öldürücü pasları var.oyunu kendisi kontrol ediyor.manager oynayan oyuncular nasıl bi oyuncu trasnfer ettigimizi bilir.yani anlayacagın delgado dan kat kat üstün bi adam alex ten de öyle yani türkiyeye basmış en iyi yabancı oyuncu olacak gelirse |
Alıntı:
|
ya lugana tartışılıyor deniyo ama adam gellmiyecek die haber çıktı ezikler anında yalanladı böle bi şey yok yarin gelecek die bizim yönetime bakıyorum birisi çıkıpta bi şey demiyo yok ezikler ilgileniiyomuş ,yok gelmiyecekmiş,yok yarin gelecekmiş miş miş miş yönetimden bi tane adam çıkpta bi açıklama yapmıyo durum nedir aldıkmı ne zaman geliyo. |
aysberg benim sözüm ricardinho ya diil.alex i sani en iyisiymiş gibi gösterip gelenlerle karşılatırma yapanlara. ben delgadonun rıco dan diil alex ten iyi olduğunu söylüyorum. |
kartal 54 bu adamlar luganoyla ilgileneli ne kadar zaman geçti.bu kadar dönemde herhalde anlaşmışlardır tamamen yani. ama biz rico yla yeni ilgilenmeye başladık.yönetim tamam bu olay dio ama elbetteki bazı pürüzler olabilir.sonuçta brezilya dünyanın öteki ucu.yazışmalar bile gecikebilir. |
arklar teleaş yapmayın, ricardinho artık bizim yaw... brezilyadan adam şimdi binse uçağa, yarın bu saatlerde inebilir ancak, ufak işler falan derken tabii ki biraz gecikecek adam, gönlünüz rahat olsun... spk'ye görüşmelere başladık diye bildirdilerse iş bitmiştir... |
mute bizim telaş yaptıgımız yok ama bi yöneticinin cıkıpta bişey dedigi yok kızgınlıgımız ona.oldu ya da olmadı diye bi haber bekliyoruz yani bize böyle çile cektirmeleri kıcık ediyo adamı.ze roberto haberinden beri bilgisayar 24 saat acık bi flaş haber bekleyecez diye uykusuz kalıyoruz bütün haberleri medyadan alıyoruz yeter artık dayanamıyoruz.bi borsa haberi var o kadar. |
Türkiye`de Saat: 19:30 . |