![]() |
Alıntı:
vay be ne kadar soru sordum, dostum umarım sıkmamışımdır seni...:D |
az önce başkan Lig Tv de açıkladı. Brezilya milli takımı sol kanat oyuncusu bu akşam imzalıyor. Nobre Türk vatandaşlığı için başvurmuş. Bir yabancı daha gelebilir 30 ağustosa daha zaman var dedi. |
Alıntı:
|
hakikaten ya bu türk olma işi ilginç oldu. ben bi federasynun sitesinie girip araştırayım bakalım. ne çıkacak bu işten. demekki bir madde varki öyle söylüyorlar. bu arada ricardinho beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun. ayrıca sağ kanat diye tutturan arkadaşlar burak ı izliyordur umarım. biraz artislik hareketleri var ama müthiş bir çocuk. nouma ruhu var bu çocukta kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Arkadaşlar şimdi ilginc bir haber maraton.com.tr ye düştü buyrun tam metni haberin BEŞİKTAŞ'TAN BİR BOMBA DAHA!.. Turkcell Süper Lig'de bu sezon yaptığı transferlerle yıldızlarla dolu bir kadro kuran Beşiktaş, uzun süredir aradığı sol kanat oyuncusunu sonunda buldu.. Gaziantepspor maçı öncesinde bir açıklama yapan Başkan Yıldırım Demirören, Brezilya milli takımında da forma giyen Gustavo Neri ile bu akşam sözleşme imzalanacağını ve yıldız futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a geleceğini açıkladı.. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER Yeter Artık Ya Bi Ricardinho Bi Nery Kanser Olduk Valla |
Alıntı:
sonrada başkan brezilya sol kanat oyuncusuyla bu gece mukavele imzalayacagız dedi ismi ricardinho dedi bi tane daha transfer edilcek ve nobre haftaya türk vatandaşı olarak oynayacak dedi yeterlidir inşallah kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu |
isim vermediler sadece brezilya sol kanati oyuncusu dediler bence zeroberto |
çok iyi transfer oynarsa süper olur. |
kimisi diyorki ismi ricardinho dedi diyorlar kimisi solkanat oyuncusu diyorlar isim soylenmmemis izleyen arkadaslar biraz konuyu acarsa iyi olur |
kazım kanat ta ricardinho diodu |
Türkiye`de Saat: 09:22 . |