![]() |
Alıntı:
abi ben nedicem ya bu adamın üstdireğin içine vurup kaleye giren serbest vuruşları ünlüde bu kadarıda fazla yani büyücümüdür nedir ben anlamadım ya bu kadar olurmu |
Alıntı:
|
Alex’i kesen adam Ricardinho, 2002 ve 2006 Dünya Kupası’nda milli formayı giydi. Aynı bölgede oynayan Alex, Scolari ve Parreira tarafından tercih edilmedi 13.08.2006 Pazartesi günü Türkiye’ye gelecek olan Kara Kartal’ın son bombası Ricardinho’yu mercek altına aldık: 24 maç oynadı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues... Sol kanatta büyük arayış içerisinde bulunan Beşiktaş sonunda aradığı oyuncuyu buldu. Orta sahanın solunda oynayan yıldız oyuncunun transferini bitiren Siyah-Beyazlılar’ın son bombasını inceledik... 1.76 boyunda, 72 kilo ağırlığındaki Sambacı iki ayağını da etkili bir biçimde kullanıyor. 30 yaşındaki Ricardinho’nun kariyeri de başarılarla dolu... 2002’de Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen yıldız futbolcu Dünya Kupası’nı kaldırmayı başardı. 24 kez milli olan Ricardinho 1 kez de gol sevinci yaşadı. Hocaların gözdesi Scolari zamanında Brezilya’nın kemik kadrosunda kendine yer bulan 30 yaşındaki Sambacı, Parreira’nın göreve gelmesiyle birlikte de formasını kaptırmadı. 2006 Dünya Kupası’nda mücadele etme şansı yakalayan Ricardinho, Gana ve Japonya karşılaşmalarında oynadı; Gana maçında Ze Roberto’nun golünün asistini yaptı. Vatandaşı ile aynı mevkiide görev yapan ve Fenerbahçe formasıyla harikalar yaratan Alex de Souza, Brezilya Milli Takımı’na seçilmezken Ricardinho milli takımda kendine yer buldu. En sevilmeyen oyuncu 2005 yılında Brezilya’nın futbol dergisi Placar’ın futbolcular arasında düzenlediği ankette ‘En sevilmeyen futbolcu’ seçilen Ricardinho’nun bu unvanının tek nedeni defans oyuncularına attığı ters çalımlar değil... Basınla konuşmayı seven yıldız oyuncu, takımın içindeki en ufak sorunları ve teknik direktörle yaşanan sıkıntıları kamuoyuyla paylaşıyor. Ayrıca daha önce Middlesbrough ve Bordeaux’daki olumsuz tecrübeleri ‘acaba’ dedirtiyor. Ricardinho Middlesbrough’dan 2 ayda, Bordeaux’dan 1 yılda ayrılmıştı. Şeytan olacaktı! Ricardinho’nun olumsuz tecrübelerine ve soru işaretlerine karşın haziran ayında Manchester United kendisiyle ciddi biçimde ilgilenmiş ancak Ada ekibinde yaşanan yönetim krizi nedeniyle transfer mutlu sona ulaşmamıştı. Ricardinho, ekonomik sıkıntı içindeki Roma’nın ve ikinci lige düşürülen Juventus’un da teklifini geri çevirdi. Yıllık 2.3 milyon Euro alacak olan Sambacı 20 numaralı formayı giymek istiyor. Ancak federasyona bu numara için genç Aydın Karabulut’un ismi bildirildiğinden özel izin alınması bekleniyor. Kaynak yok malesef bi yerden kopyaladım umarım aynı daha önce yazılmamıştır. |
Alıntı:
|
valla güzel gol atmış helal olsun |
Alıntı:
direkçi desene abi ozman :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ricardinho vedalaştı Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ricardinho, Corinthias'la olan sözleşmesini feshetti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Corinthias Kulübü, yaptığı açıklamada Ricardinho'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Corinthias'la olan bağlarını koparan Ricardinho'nun hafta sonunda İstanbul'da olması bekleniyor. |
Alıntı:
kaynak ?????????????????? |
Türkiye`de Saat: 19:04 . |