![]() |
arkadaşlar şimdi starsporu izledim rico yarın geliyor dedi |
:D starın hiçbir haberi doğru çıkmıyor, keşke gelmiyor deseydi bea...:D satrın haberleri doğru olsaydı, şimdi fenerin başında capello, defansında sol campbell, sol tarafında roberto carlos, forvetinde de crespo, oliviera ve tristan olurdu...:D adamlar 5 gün üst üste bu isimler için son dakika yaptı... |
sana katılıyorum mute bu adamların dedikleri hiç bi zaman cıkmıyo ama ben yinde sölim dedim. |
|
türkiyenin dream team i olduk |
runje toraman boumsong (yabancı) g.zan üzülmez burak kleberson ibrahim akın delgado richardinho MERT FRİKİLER SAGDAN DELGADO SOLDAN RİCHARDİNHO MAÇIN SEYRİNE GÖRE 2. YARI İBRAHİM AKIN YERİNE BOBO GİRER RİCHARDİNHO SOLA GECER FORVET 2 OLUR O DA OLMADI ÜZÜLMEZ ÇIKAR 3-4-3 DÖNÜLÜR ÜZÜLMEZ ÇIKAR YERİNE GÜLEÇ GİRER KADRO SÖYLE OLUR RUNJE TORAMAN BOUMSONG ZAN KLEBERSON BURAK RİCHARDİNHO DELGADO GÜLEÇ MERT BOBO NASIL AMA ??? |
Alıntı:
tepeden solaryuma girsin bence yazın sonunda kafayı kazıtırsan böyle olur ampul gibi parlar :D |
Alıntı:
gökhan güleçe yazık olmaz işallah |
arkadaslar hicbir takim oyuncusuna iyi bir talip bulmusken bedavaya gonderirmi yazacak baska birsey bulamadilar galiba |
güleç tipik türk oyuncusu gecen sene parladı ona güveniyorum ama takımda bobo delgado mert ve richardinho yani güney amarika futbolu bence daha aktif olur güleç kabullenmeyebilirler bobo onların sutlarını ve paslarını daha nceden sezebilir |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |