![]() |
Rooney'ye ömür boyu teklifi Rooney'ye ömür boyu teklifi 12 Ağustos, 2006 14:22:00 (TSİ) http://www.cnnturk.com/images/1.gif http://www.cnnturk.com/images/spor/rooney1208h.jpg Manchester United menajeri Alex Ferguson, yıldız golcü Wayne Rooney'yle futbol hayatının sonuna kadar geçerli olacak sözleşme imzalamak istediklerini açıkladı.Genç futbolcunun sözleşmesi 2010'da sona erecek Premier League ekibi Manchester United, iki yıl önce 57 milyon dolar karşılığında Everton'dan transfer ettiği Wayne Rooney'ye yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Sir Alex Ferguson, Başkan David Gill'le toplantı gerçekleştirdiklerini ve görüşme sonrasında ne pahasına olursa olsun 21 yaşındaki Wayne Rooney'yi takımda tutmak için herşeyi yapmaya karar verdiklerini açıkladı. Başkan Gill'in, sözleşmesi 2010'da sona erecek golcüye futbol hayatının sonuna kadar takımda kalmayı önereceğini belirten Ferguson, "Rooney gibi gençlere ihtiyacımız var. Ondaki enerji, tutku ve özgüven Manchester United'ı sürekli zirvede tutacaktır" dedi. |
bunlarda aşmışlar yani :D ben olsam imzalamam :D |
ulan adamın sözleşmesinin bitmesine daha 4 sene var yuhh bee.bide bunun üstüne ömürlük sözleşme ohhaaaa beeeaaa |
biraz abartmislar |
Yahu nereden biliyorlar adamın o kadar sene formda olacağını zaten gıcık oluyorum bu rooney'e |
böylesını de ilk defa goruyorum:D BEn rooneynın yerınde olsaydım kabul etmezdım :D |
ben olsam kabul etmezdim:D |
Alıntı:
|
rooney cok yetenekli cok hirsli bir genc , eger imza atarsa cok dogru bir karar vermis olur cunku o da manchestere alisti machester de ona... |
yapacak bişi yoq karar onların |
komik..manu bu kararı tekrar düşünmeli bence.. |
oha nedır bu ya bence kabul etmeyektır nedenıde daha cok genc baska kluplerde baska sehırlerde oynamak ısteyecektır |
ya ne buluoalar bu rooney de bn adamın sadece eziklere caktıgı 3 golden baska ıı bı macını hatırlamıorum:) zaten cok kırmızı kart goruo bn olsam rooneyın yerıne c.ronaldo da bu kadar ısrarcı olurdum |
Türkiye`de Saat: 13:41 . |