![]() |
Fener'e R.Carlos Çalımı!!! Roberto Carlos için müthiş iddia Beşiktaş'ın, sambacı Roberto Carlos'un peşinde olduğu iddia edildi. *** Müthiş plan Beşiktaş, F.Bahçe'nin çok isteyip alamadığı Roberto Carlos'u transfer ederek ezeli rakibinin iyice önüne geçmek istiyor. BİR TAŞLA ÜÇ KUŞ Böylece Beşiktaş, F.Bahçe'nin alamadığı R. Carlos'u renklerine katması halinde hem gücüne güç katacak, hem dünya çapında büyük sükse yapacak hem de ezeli rakibini transferde çok geride bırakmış olacak. R. Carlos harekatının sonucu merakla bekleniyor. BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR Beşiktaş Kulübü http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DBaşkanı Yıldırım Demirören "Daha transfer bitmedi" diyerek yeni bir yıldız alınacağının sinyalini verirken, bu futbolcunun Roberto Carlos olduğu konuşulmaya başlandı. İddialara göre Beşiktaş, Carlos için Real Madrid'le temasa geçti http://www.publispain.com/robertocar...enes/index.jpg |
yalan dolan herşeyyy yalannn ulan dunya delikanlı olsa yuvarlak olmazdı bea |
carlos zaten kesinde ronaldinho ve shevcenko dan ne haber... rıcardınho gelıor haberi üzerine bazıları sapıtmış durumda... |
Alıntı:
aynen olşe sapıttı medya eee yine bi ilk yaptık medyanın kafasını karıştırdık |
Yahu saçma sapan bir haber her yerinden yalan kokuyor |
yaw bırakalım bu sallama haberleri, önümüze bakalım, hem şu anda carlos gibi bir adam lüks kaçar, her yönüyle mantıksız bir yakıştırma... |
Alıntı:
|
ricardinhomuzla paşa paşa bu ligin tozunu atarız istemez carlos falan:) |
peşinde olsak da alacagımızı dusunmuyorum... Hem real satmayacagını söledı.. |
r.carlos açıklama yaptı capello yaptı daha ne konuşuyoruz |
arkadaşlar yinede bir kaç gün bekleyelim gelirmi gelir neden olmasın ben bir kaç gün daha bekliyelim diyorum |
kolpa basın bunuda yazın |
yaw şaçmalamayın sol taraf kötü die orayı yıldız dolmaya gerek yok gidin o zamn stopper alın okj medyanında her dediğinie inanmayın 3ay bekledınız 1 2 hafta daha bekleyin kadroyu görceksiniz |
arkadaslar, fotomacin bir tek dogru haberini gösterin bana, yalniz bir tek diyorum bak. |
Beşiktaş ricardinho ile anlaştı...Böyle bi transfer gerçeği yok...Gerçekleşene kadar Konuyu Kilitliyorum... |
yaptıkları haber sayılmazki ne doğru haberi gösterces bunlar sadece magazın yapıo sadece magazın futbolla alakaları yok |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |