![]() |
psvden alex daha faydalı olurdu.... |
su kontenjanı araylayalım nober mert olsun ondan sonra gelır neden gelmesın |
ya sız nobrenın ezıklerde yaptıgı onca seyden sonra mert adını almasını kabullenebılımusunuz ya hayret edıorum ne bılıyım ferrara-ferdi falan olsun weya nobre-nuri olsun kuffour gelırse fener dıll luganoyu nestayı getırse sampıonuz |
bu haber balon..eger fotomaca bakarsanız adriano scolari ezik olmustu 2 sene önce biz hem rivaldo hem de kluverti almıstı bu kadar sallayan bi gazete görmedim ben yaw :D ama yönetim güzel bi stoper alırsa sizce ne olur bir tahmin yürütelim 1_yönetim 2007 kongresinde tekrar başkan 2_bjk de istikrar başlar 3_önümüzdeki sezon şampiyonluk ve uefadan gelecek gelir 4_ stadyum geliştirmesi 5_önümüzdeki 5 sezona damga BJK diye yapıstırılır 6_eger 1 stoper gelip defans sağlamlasırsa yıldırım demirören efsana başkanlardan biri olur tabiki önceki sezonlarda hata yaptı ama bjk ye kazandırdığı yıldızlara bakın yaw ? carew kleberson ailton delgado richardinho ve devamı var bazı unuttuklarımız olabilir arkadaşlar kusura bakmayın artık :):D |
Zebina da olabilir mesela... |
boumsong da kuffour da süper. özellikle boumsong büyük bi bomba olur... |
aman aman ha...ne Zebina nede Koufor olsun...bunlar resmen kazmaya arkadaslar....aranisda onlari izleyip de beyen koytur...adamlarin ne yapicagi belli deyil...onlardan bizde 100 tane var... PSV li Alex alinicaksa bu adam alinsin...Boumsong da iyi futbolcu....ingilterede oynayan futbolcular türkiyedi iyi isler yapiyor... Mert kim ya??? |
Alıntı:
Iste ben aynen bunu demek istiyorum. Bilgisiz biri bir isim yaziyor, herkes onu istiyor daha bu adami seyretmeden ve sonra bu isim gelmeyince yonetim elestiriliyor. Kardesim, birincisi: sen bu Alex'in kac macini izledin de yorum yapiyorsun. Ikincisi: bu oyuncu hakkindaki bilgin ne? Ucuncusu: bu oyuncunun BEsiktas'a gelebilecegine nasil bir ihtimal verebiliyorsun? |
Borsaya bildirilmeden hiç bi transfer haberine inanmayın ;) |
ya fm oynayıp alex dıosunuz gercek hayatta kac tane macını 90dk seyrettın de alex dıebılıosun zaten psw hollanda lıgını asmıs bı takım o yuzden az gol yıolar sızde bole olunca alexı ıı topcu sanıosunuz zaten adam adından kaybedıo alex:D |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |