![]() |
valla pasfotomac yıne yalan yazıyo serefsızler nede olsa ezıklerın gazetesı ne olacak hemen heveslenmeye gerek yok MERT mertlessın de bakarız artık |
Alıntı:
bu tıp adamları elden cıkarmakta cok zor olmaz yanı dedıgın gıbı defans adamına dunya paralar verecek gucumuz olmayabılır kardesım ama yonetım bu tasarrufu yaparsa daha sonrada bu adam satılırken ınan aılton gıbı olmaz alıcısı herzaman bulunur |
kuffor yada boumsong gelsin bu takım gol bile yemez valla...yeterki nobre mert olsun.. |
kaynak saglam degıl bence |
kuffor u tanımıyorum izlemedim ama forumda cogunlukla iii diyorlar benim gibi tanımayanların aklı karısıyor bu admı iyice anlatabilecek biri varmı acaba |
Alıntı:
Zaten haber pasfotomaç kaynaklı yine yazacak bişey bulamayınca kolpalamışlar inanmamak lazım bu tür haberler. Hele bi Nobre Türk olsun da o zaman başka birini buluruz... |
forza forumunda okudum: tv8 de nobrenin vatandaşlığı bakanlar kurulu ve cumhurbaşkanının onayından geçtiği haberini vermiş... |
beyler artık nobre nobre değil mert şimdide stoper avcılığına cıkacak kartalım |
İnşallah alınmaz.Çok sakat adam ne yapacağı hiç belli olmuyor.bundan çok daha iyilerini alabiliriz bana göre... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:44 . |