![]() |
Dunya Kupasinda KAN Akacak!!!! Evet bu haber butun avrupa gazetelerinde yayinlanda, avrupadaki butun neo-naziler bir kac gun once toplanmislar ve dunya kupasinda Turkleri, Tunuslulari ve bosnalilari oldurmek icin bir toplanti yapmislar, bu neo-naziler muslumanlara karsi bir grup, hepsi de hayvan, bu haber kesinlikle dogru arkadaslar!! Lutfen ciddiye allalim ,,boyle balon haberinden degil!!! |
butun radyolar bu haberii butun gundur soyluyor kafayi ussutcem jaa |
köpekler yeniden sahne alacaklar anlaşılan. ulan onlar ölmeyi bayılma zannediyorlar heralde. Türk lerle başedilemeyeciğini anlamamışlar heralde. |
Dertleri neymiş bizLe.. Ama şunu da unutmasındlar almanya'da 3 milyon Türk var..Böyle bişe yapamazlar.. |
ben bu grubu biliyorum hollandada cok var bunlar irkcilar bir grup insan toplaniyor ve yabancilara dusmanlik tasliyor ama turklere bisey yapamazlar cunku turke kimsenin gucu yetmez!!!!!!!! |
kartal58 onalr burda var evet ama bize bir bok yaptiklari yok, adamlar korkuyor bizden. |
valla ben korktum ya...dünya kupasinda almanyadan uzaklasalim ozaman :) |
ne korkuyon lan:D adamlar hepsi zaten korkuyor senden, ben geldim dicen onlar zaten kacio |
lan deme :) ben kizimmm :)yaa kesin kacarlar...saka bi yana gercekten korktum ben ya... |
anladim seni korcak bisey yok, bu grub ole buyuk degil, bunlarin hesabini veriris |
Türkiye`de Saat: 19:39 . |