![]() |
Besiktas'ta 2 transfer ( yabanci ) Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, ABD'li oyuncular Brooks Sales ve Jamel Thomas ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş Cola Turka Genel Menajeri Burak Bıyıktay, ABD'li oyuncular Brooks Sales ve Jamel Thomas ile sözleşme imzaladıklarını söyledi. Bıyıktay, Sales'in geçen sezon Fransa'nın Elan Bearnais Pau Orthez takımında forma giydiğini belirterek, ''2.09 metre boyundaki Sales, 26 yaşında ve pivot pozisyonunda oynuyor. Geçen sezonu İtalya'nın Montepaschi Siena ekibinde tamamlayan Jamel Thomas ise 31 yaşında ve 1.96 metre boyunda. Bu oyuncu ise forvet pozisyonunda oynuyor'' dedi. Siyah-beyazlı takım, daha önce de ABD'li oyun kurucu Reese'yi kadrosuna dahil etmişti. |
inşallah iyidirler yaa fb şampiyon olmasında |
ya wright gttı mı yoksa gtmdı mı bılen war mı? |
hayırlı olsunn umarım basarılı olurlar |
oyuncular umarım cabuk adapte olurlar takıma.. |
hayırlı olsun.... |
ben bu sene daha umutluyum murat dıdın yonetımındekı beşiktaştan |
Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun.. |
Hayırlı olsun |
umarım beşiktaşımıza hayırlı olurlar... |
bilgisi olan var mi bu basketciler hakkinda |
Arkadaşlar istatistiklere bakınca ikiside on numara transfer gibi gözüküyor.Zaten Murat Didinde beğenmişse sorun yok bence.Ben Jamel Thomas hakkında biraz bilgi vereyim.Jamel NBA de Golden State,Bolton Celtics,New Jersey Nets takımlarında oynamış.Ve de İtalyada son 2 sezonun sayı kralıymış.Yani bence çok iyi forvet oyuncusu aldık.Ellis den iyi bir hücümcuya benziyor ama onun gibi savunma yapıyormu bilmiyorum.İnşallah yapar ama.Brooks Sales de pivot mevkinde oynuyor.Geçen sezon Euroleaug de 14 maçta 318 dk oynamış ve 119 sayı atmış.Bu da iyiye benziyor.İkiside hayırlı olsun Beşiktaşımıza.Ama ben çok umutluyum açıkçası bu iki transferden.2 oyuncu alma daha hakkımız var.İnşallah onlarında en iyisini alırız. |
Alıntı:
|
michael wright gitmedi, bu sene de beşiktaş'ta oynayacak... |
Jamel Thomas : http://grafika.e-basket.pl/gracze/jamel_thomas.jpg Boyu:1.98 cm Kilo:98 kg D.Tarihi:19.07.1976 D.Yeri:New York Ülkesi:A.B.D Kariyeri:Golden State Warriors,Boston Celtics,New Jersey Nets,Montepaschi Siena |
Brooks Sales : http://www.nba.com/media/draft2002/sales_head.jpg Pozisyon:Forvet/Pivot Kolej:Villanova Boyu:2.05 cm Kilo:98 kg D.Tarihi:15.02.1980 D.Yeri:Bloomfield Ülkesi:A.B.D Kariyeri:Villanova,Phiadelphia 76ers,Pau Orthez |
brooks sales'in bu yılki euroleague performansı: http://www.euroleague.net/plantillas...&temporada=E05 |
jamel thomas son iki yil italyada sayi krali |
[quote=shogun;103694]jamel thomas son iki yil italyada sayi krali[/quote o zaman bekle uleb cup geliyoruz birde güzel deplasmanlar ciksa süper olacakm |
murat didin e sonsuz güveniyorum,hayırlı olsun oyuncularımız :) |
bu takım bu sene 3 olur 1-2 belli gibi inşallah biz şampiyon oluruz ama zor |
ya bjk bu yılda yariştan erken koparsa bu kalp dayanmaz artık 18 yasımda göçer giderim |
Türkiye`de Saat: 00:28 . |